Cluj rulz! -47
Raspunsuri - Pagina 7
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by arleena
Hristos a inviat!!
38
Adevarat a Inviat!
am avut o zi superba, pe masura vremii,
va
Roxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
nana_sim spune:
Hristos a-nviat!
Da' si eu am avut o super zi ieri. Azi va scriu in fuga, pleca, o tura pe la parinti, ai mei si ai zanului. Povestim maine!!
Simona
roxana1974 spune:
fetelor, da cuminti ati mai fost de avem asa o vreme frumoasa. baietii mei sunt afara, mi-au lasat casa vraiste, merg imediat sa strang si iesim afara cu totii.
cum zice si Simo, vorbim atunci mai tarziu!
Roxa-boxa
ralucames spune:
quote:
Originally posted by arleena
Hristos a inviat!!
38
Adevarat a Inviat !!
Dragele mele, asa Sarbatori de Pasti, cu vreme frumoasa, demult nu am avut... Noi am fost ocupati, ca de obicei, cu neamuri si prieteni multi... asa ne place !!
Va pup pe toate, dar si pe copii, din tot sufletul!! Mi-e dor de voi, pa !!
Revin cand pot
minunea vietii mele
steaua spune:
Hristos a- nviat!
Azi ne- am intors de la bunici din Maramures! Am stat o saptamana juma'. A fost super. Alex a stat doar in curte. Il bagam in casa la somn doar cu urlete. Am fost si la pescuit intr-o zi....... suuuuuper (fara Alex, of course).
Flavia, Svety, , am topait prin casa de bucurie dupa meci. Mi-a parut rau ca nu le- am dat mai multe. Goluri.
Arleena, eu am nascut la Stanca anu trecut. Dar cu dr. Todea. Nu mai stiu exact tot ce te interesa, dar:
- bebelusul va sta cu tine non- stop, dupa vreo 12 ore de la nastere;
- noi am fost in salon 3 persoane;
- toaletele si baile au fost relativ ok (asta depinde de cele care le folosesc, cu apa calda non- stop, curatate regulat.
- asistentele nu prea m- au intrebat de sanatate (se ocupau de toaleta bebelusilor seara si dimineta), dar atunci cand le- am intrebat cate ceva au fost dragute.
- mancarea ok, dar eu nu prea am servit;
- legat de bagajul pt spital, ia-l de pe forum; am gasit o listuta foarte folositoare. Daca nu gasesti, ti-l trimit eu.
-
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
roxana1974 spune:
mi-e somn rau, plec!
Flo, am uitat sa spun ca maine am ora la homeopat, dar te sun eu sa pove, sa ne'ntzelegem...
R-b
asi spune:
Buna dimineatza si Cristos a inviat!
Noi am fost la ai mei am stat afara la soare si am papat miel la gratar.A fost superb.Ieri am fost in parcul mare ca au amenajat niste tobogane bestiale si Razvan s-a distrat de minune.
Oana draga chiar am muncit si nu am avut timp de nimic!
Roxa chiar ti-a fost dor de mine draga de tine?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by asi
Roxa chiar ti-a fost dor de mine draga de tine?
da mai!
R-b
asi spune:
Hai pe pagina 1.
Roxa
Fetelor ce insemna cand visezi ca tii in brate un nou nascut?Eu am visat ca imi tin fetita nou-nascuta in brate.Ce inseamna?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan