Cluj rulz! -47

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

V-ati intalnit cu Ina? Ca eu incerc sa dau de ea si nu reusesc!

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

am intrat si eu sa va urez toate cele bune pentru duminica pentru ca miine sint cu amindoi puii acasa si n-o sa apuc sa intru pe DC.

roxa, mi-ai facut pofta cu tiramisu' tau cu tot, mai ales ca noi am vrut sa mincam unul la casa veche si am luat o teapa, una chiar mare; dau detalii daca vreti.
cristiana - faine poze, faina fata! n-am uitat de pm cu datele de job da' n-am apucat. dupa ce trece curatenia si gatitul ma pun pe actiune.
florina va gogosile cu mult mult drag.
stanca ori te-ai muncit ori te-ai muncit de n-ai mai aparut la raport.
raluca, - voi?

multumesc de raspunsuri, salut fetele noi si tinerele....

inca una si ma duc: mi-am luat pantaloni cu 4 marimi mai mici decit de obicei, hai sa zici doua erau din cauza modelului dar restul..... sint de la , merg spre si sint tare happy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Va doresc tuturor fetelor sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi, casele pline de Lumina si Credinta,Speranta si Dragoste!
Va pupa mami de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

io mai stau o tzara prin zona sa vad daca mai vie cineva dupa care ma incui in bucatarie si pana nu pregatesc tot meniul stabilit, nu mai ies!

Chiar, unde-i Stanca???

gagici, ce ziceti de vremea asta? oare am fost destul de cumintzi sa tina si maine? io sigur n-am fost dar in voi mi-e baza!

mai trec...

R-b

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutari.
Imi pare rau ca nu am scris pana acum , dar am avut niste probleme si nu am avut nici timp si nici internet.
Promit sa revin cu amanunte.
Va doresc tuturor Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Dragutzelor Sarbatori Fericite!!!

Roxa ce gatesti bun?
noi am terminat outele si a 10-a tura de haine la spalat insa ne cam chinuim cu Thea care e cam maraita, ii curge cumplit nasul si se ineaca si tuseste.si azi noapte a fost nasol...
eu nu ma omor cu gatitul ca ai nostri trag de noi sa mergem la masa si am inceput de azi, asa ca suntem cam ghiftuiti deja!
da vreau sa fac niste canelonni si o friptura cu sos de piper, maine sau luni.

ma bucur ca m-am intalnit cu Simona ieri

olim sper ca au trecut baiurile, asteptam detalii...

inca odata multa liniste si bucurii alaturi de cei dragi

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Olim, pupicei, demult n-ai mai venit la noi! Ne-ai lipsit! Sper sa ne vedem dupa Sarbatori, la o poveste, cu toate fetele hmm?

Cristiana, am facut si eu o tura de mancare: salata cu surimi, cu maioneza muuuuulta si ingrasacioasa, reteta am luat-o de la bucataria DC , salata de ciuperci, tot cu maioneza si am apucat sa vopsesc oua..toate astea mi-au luat o juma de zi, ce spor am

mai am de facut o rulada de branza cu sunca si Tiramisu! Jupanul vaz ca s-a instalat in varfu patului si asculta Julio Iglesias...da' las ca la 5 termin si eu si ma bag in cada cu spuma! la rasfatza cu mine!
Nici eu nu ma omor cu gatitul, fripturica fac si eu doar luni sau chiar marti, ca suntem calatori si noi, si maine si luni dimineata

Cum de te-ai intalnit cu Simo? Unde? Ce ati facut? Tot vreau sa stiu!

hai plec ca vreau sa termin si ma relaxez cat mai repede...oricum mai trec sa va iau pulsul!

si spor la treaba tuturor!

Daca moare conexiunea la net sau nu mai pot intra va urez de pe acum Paste Fericit!!! si un weekend minunat alaturi de familiile voastre!

R-B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut!!!

A venit Mihai, fetelor, si suntem tare happy din aceasta pricina.....Elise e in culmea fericirii, mamarutza mik...ca sa nu mai zic io!!!!!

Eu nu ma prea pot lauda cu gatitu' sau alte chestii...am facut curatenie in toata casa dar cu mancarea m-a ajutat sorela.....asa ca "transfer" salatele acasa la noi iar duminik si luni merem in vizite, la sormea si apoi la nashica Elisei...

....btw, Roxa, ne mai vedem zilele astea? Voi cum aveti facute planurile????

Deja m-a suparat un picutz Mihaitza: i-a luat o gainusha superba Elisei, din material ceramic, in care se pun outze de cioco si apoi se pune capacu' si nu a rezistat pana maine, asa ca a papat gagica azi outze de cioco....ei-ei!!!!

Cristiana, papucei de lac am cautat IN TOT ORASUL si nu am gasit...mi-e ciuda ca nu i-am zis lui Mihai sa-i aduca de acolo...asta e!!!

Avand in vedere ca nu stiu cand mai intru, va pupam si va uram un Paste Fericit, si un weekend linistit impreuna cu familia...asa cum se cade dupa atata munca!!!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Hristos a Inviat!

Good morning!

Fetelor, eram pe pagina 3!!! Tot poporu, toti prietenii dintotdeauna fusesera la apel, doar noi care suntem asa de unite si de active eram ultimele!!!

Pana la urma nu e un lucru rau, inseamna ca sunteti pe la casele sau prieteni si petreceti cum se cuvine Sfintele Sarbatori! Bravos!

Sper ca sunteti bine toate si ca sunteti fericite! Noi ne bucuram ca e fain afara si mor de dorul lui Serbanica pe care-l vom recupera imediat de la socrumio si vom iesi in parc, la jucarii! Poate ne vedem acolo!

Flo, eu musai vreau sa ne vedem, insa prietenii nostri vechi (cred ca-i stii si tu) superneglijati si deja aproape suparati ne-au facut program si suntem "inchiriati" si azi si maine. M-as bucura sincer daca ati putea veni la noi marti dupa amiaza, am fi mult mai relaxati si am povesti linistiti cu totii, ce zici?
Atunci cred c-o sa am si tiramisu proaspat .

astept noutati despre voi,

cu bine,
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

Hristos a inviat!,fetelor. Pastele sa va aduca in suflete, liniste si bucurii!!!

am fost cu Lucian la biserica si a fost tare incantat!! a primit -ca toti ceilalti copii- de la parinte, ou rosu si a fost binecuvantat! sa vedeti cum povestea la toti vecinii de bloc pe care-i intalnea cum i-a vorbit lui popa.
suntem doar noi doi pe acasa, Stef e de serviciu...

cand se trezeste il scot afara la verde, ca e super vremea!!

va doresc zile de Pasti frumoase si linistite alaturi de cei dragi!

Simona, mama lui Lucian
pozele lui Lucian

Mergi la inceput