Cluj rulz! -47
Raspunsuri - Pagina 14
jozsaerika spune:
ah! am uitat sa va zic ca am onoarea de boteza candva in mai pe fetitza cumnatei mele...desi speram sa nu ne cheme...mai am 2 fine...si o groaza de cheltuieli lunilea astea...
oare unde gasesc hainutze dragutze de botez??? dar lumanari??
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
Creola spune:
Flavia,m-am uitat la poze,sunteti o familie foarte frumoasa,radiati de fericire(asta reiese din poze),iar dintr-o pereche asa reusita oare ar fi putut sa nu iasa o scumpa?
Poze
steaua spune:
Iata- ma-s!
Svety, bine ai revenit pe meleagurile DC!Felicitari pentru dintisori. Si noi avem 4 dinti mari- mari!
Flavia, iti dorim si noi o sarcina frumoasa- frumoasa si un bebelin sanatos si dragalas!
Fetelor, , sa tineti deseara pumnii stransi.......... pentru Steaua. Io am iara mari emotii. Ieri am visat prima repriza integral. Si la pauza era 1-0 pentru Steaua (gol Dica). Apoi m- am trezit. Io nu cred in vise, da in chestiuni legate de Steaua sunt cam superstitioasa. Mie parca mi se implinesc visele pe dos. Si MI-E TARE FRICA. Da' ma consolez ca am ,,vazut'' numa prima repriza.
Mariana, fie la tine rushinica ca te razi de mine cand ma trezesti! Ce mai face Simon? Cum e cu febra?
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
roxanicea spune:
bine v-am regasit! ..... dupa ceva zile de absentza.
mariana, am sa merg maine pe la studio sa iau pozele. e ok? am fost plecata si nu am avut cand sa mai ajung. te nimeresc oare pe acolo?
erika, lumanari si aranajamente frumoase pt botez si cununie am facut la: casa cu flori, de pe eroilor. sunt super profi tipele de acolo. cand ai timp treci sa vezi ce ranajamente fac si poate gasesti ecva modele sa te incante. mie mi-au placut tare cam tot ce am facut la ei.
salutari tuturor fetelor!!!!!
revin spre seara.
roxi foto
impreuna spune:
Creola multumesc, esti draguta
roxanicea bine ca ai aparut in peisaj:)
steaua, svety, roxa sarbatorim diseara victoria Stelei?
Place semnatura mea?
Flavia (sotie si mamica fericita)
Hai Steaua! Hai Europa!
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Creola multumesc, esti draguta
roxanicea bine ca ai aparut in peisaj:)
steaua, svety, roxa sarbatorim diseara victoria Stelei?
Place semnatura mea?
Flavia (sotie si mamica fericita)
Hai Steaua! Hai Europa!
cu-rat semnatura coane Fanica! Te cred ca sarbatorim. Io am facut deja crema de la Tiramisu si 'mediat plec la Selgros sa fac cumparaturi!
HaiSteaua!
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
flavia maria spune:
Salutare fetelor si multumesc mult pentru toate urarile de bine...sper sa fie ok bb2 ..abia astept sa merg la dr..de fapt inca nu am programare la nici un dr si chiar v-as ruga sa-mi faceti niste recomandari...sa nu-mi spuneti Muresan pentru ca eu am niste experiente negative legate de el...astept alte pareri despre dri "de calitate"..in rest suntem ok...eu inca nu am greturi si nici simptome f evidente ceea ce ma face sa cred ca nu e f inaintata sarcina(nu pot sti cu exactiatate cate saptamani am deoarece eu am CM f neregulat)...
Inca o data mii de multumiri si pupici la toate!
gravidutza si mama lui bebita(29.05.2004)
in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
carrie spune:
pupici microbistelor, tinem pumnii Stelei sa iasa invingatoare si sa trebuiasca sa chefuiti in centru.io voi lipsi da sunt alaturi de voi
Stanca, waw, super interesanta munca,cu ce se ocupa firma mai exact daca ai chef da-mi detalii- si pe PM.scuze ca investighez, cred ca e deformare profesionala
vreau sa va zic ce am decis cu gradinitele: NU AM DECIS INCA!si drept urmare ca sa nu pierd trenul maine inscriu fetitza la ambele gradinitze de pe Alverna, sa fie
si mai vreau sa va zic ca de cand zburda ca o caprita toata ziua afara doarme fata mea la amiaza de nici mac nu zice.
Erika, ma bucur ca e mai ok situatia cu soacra, totusi dupa faza aia fii precauta cu ea.
fetelor, eu sunt profund arcata de ce se intampla cu bietii oameni loviti de inundatii si ma socheaza lipsa luarii de atitudine.ce facem?ce si unde putem dona?
va pup pe toate
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Boca Daniela spune:
Creola, noi mergem de obicei in parcul vis-a-vis de Pritax, S-a amenajat frumos, cu multe topogane si leagane pt. copii.Este si nisip unde pot sa se joace ,lui Alex ii place foarte mult , poate veniti si voi pe-acolo si ne intalnim.
Impreuna, ti-am vazut pozele, sunt super, sunteti o familie foarte reusita si fericita si micuta e tare dragalasa.
Raluca , cum a fost la Gradina Botanica?
Haaaide Steauaaaa!!!Mult succes echipei si microbistelor noastre!
carrie spune:
Flavia, felicitari-scuze de intarziere -si o sarcina fara probleme si mai ales un bb sanatos si papacios!!
ma abtin sa ti-l recomand pe Muresan daca nu vrei, lucruri bune am mai auzit de Cruciat si Micu de la gine 1, si de Todea de la Stanca.
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii