Cluj rulz! -47
Raspunsuri - Pagina 15
flavia maria spune:
carrie esti o draguta si iti multumesc pentru promtitudinea cu care mi-ai raspuns...
Sincera sa fiu pentru Cruciat si pentru Todea as opta si eu...si ma bucur din suflet ca imi confirmi ca sunt buni...cu dr Micu am nascut prima data...si nu mai vreau ..iar cu Muresan trebuia sa nasc si nu a venit..si mai vreau nici la el...deci probabil voi merge la cei doi (am o obsesie sa merg la doi sa fiu sigura ca macar unu va fi cand voi naste si sa nu raman iar in "balta" ca la prima nastere)
muuulti pupici!
HAAAIDE STEAUA!
gravidutza si mama lui bebita(29.05.2004)
in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
Boca Daniela spune:
Urrraaaaaaa Steauaaaaa!!! 2-0!!!
Microbistelor, unde sunteti?va uitati la meci, bineinteles
svety spune:
Da, traim la maxim!
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
impreuna spune:
Vai de capu meu, io nu mai pot, sunt fleashca
Am niste emotii de nu mai stiu ce sa fac, da vreau sa sarbatoresc la sfarsit, stiu ca putem
Oare mai ploua? Ca vreau in centru!!!
Daniela
Flavia felicitari pt sarcina usoara. Eu am nascut la Nanu si am fost multumita, da stiu ca si acolo parerile sunt impartite. Macar nu am riscat sa raman fara medic la nastere:)
Pe mine m-a pus pe picioare din timpul sarcinii, cand alti medici nu imi dadeau nici o sansa, asa ca am toate motivele sa vreau sa nasc acolo, daca o mai fi...
HAI STEAUA
Flavia (sotie si mamica fericita)
Hai Steaua! Hai Europa!
mariana tache spune:
Am deschis subiect nou.
Haideti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74516" target="_blank">aici
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Flavia, io tata tata tramur!
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...