CE LE INTREBAM PE EDUCATOARE CAND VIZITAM O GRADIN

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by radu300

hmm cateva precizari la intrebarile lui spic de grau:
- dotarea cu jucarii, carti, etc, tine de parintii grupei, nu are nici o legatura cu gradinita
- programul unei zile obisnuite este acelasi peste tot
- medicamente se dau peste tot, dar la tratament cu antibiotice de obicei nu iti primeste copilul la gradinita deloc
- atunci cand ies afara se imbraca si se schimba intotdeauna de incaltamintea de interior
- diferente de varsta nu prea sunt, decat in cazuri exceptionale

Nu cred ca este relevant sa intrebi asa ceva, nu te va ajuta cu nimic. Mai degraba incearca sa aflii ce te-ar interesa direct: ce optionale se fac, ce actiuni extracurriculare si cat de des, si multe altele de genul asta.

"www.PentruNunta.ro"

Radu, eu am raspuns prin prisma la ceea ce am vazut aici in Franta.

Nu inteleg insa de ce dotarea gradinitei ar trebui sa aiba legatura cu parintii si nu cu gradinita in sine!! Nu platesti un tarif? Tot parintele trebuie sa cumpere jucarii?! Asta mi se pare o absurditate.

Programul unei zile este in mare parte la fel peste tot. Insa poate la o gradinita au televizor si pun copii nu stiu cate ore sa stea la desene, in timp ce la alta nu exista televizor si copii fac totusi niste activitati. La asta m-am gandit eu cnd m-am referit la programa.

In ceea ce priveste medicamentele trebuie sa te contrazic. Aici nu se dau deloc medicamente daca gradinita nu are un cadru sanitar in dotare (singurul lucru care il dau e siropul de paracetamol, si asta ca sa nu faca 40 temperatura).
In ceea ce priveste refuzarea copilului la gradinita ptr ca ia antibiotic mi se pare cam deplasat. Atata timp cat nu are o boala a copilariei, contagioasa, si e doar gripat, sau cu otita.. de ce sa nu-l primeasca?!

Am mai vazut o intrebare a unei mamici - cum il pedepseste, sau daca il atinge. Eu una sunt de acord sa il puna la colt, insa sa nu-l atinga. Ca altfel o "mananc".

Cam atat.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Da, Cornelia, ai dreptate...Numai ca copilul meu a mai fost cobaiul tampitelor de bone pe care le credeam"cea mai buna alegere", si de aceea sunt asa de stresata, imi e frica sa nu o dau iar in bara, si cu gradinita...mai ales ca de acum e mai mare si...Ajutati-ma sa trec hopul asta, sfaturile voastre chiar ajuta...Va pup, mai vorbim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenav7 spune:

Pana la urma, tine si de noroc si de capacitatea ta de a intui cu cine iti vei lasa copilul! Tin la parerea mea, atmosfera si omul le simti si dupa modul in care e aranjata clasa! Lucrez in sistem si stiu bine ce spun! Cand vorbeam de tinuta nu ma gandeam la ceea ce este corect si normal sa poarte un cadru didactic-asta se impune! Ma gandeam ca o educatoare cu ifose de vedeta, unghii lungi, tocuri inalte si fusta scurta, nu va avea impulsul necesar de a-si baga mainile in plastilina, de a ascuti creioane, de a conduce mana unui copil,etc! Evident ca asta nu inseamna sa nu fie ingrijita! In ceea ce priveste dosarele cu lucrari, este si acesta un mod de a vedea ce fel de activitati s-au abordat, in ce masura copiii au asimilat si aplicat,...Personal, ii intreb eu pe parinti de ce au ales gradinita si educatoarea! Nu cred ca ati dori sa aflati o mare parte din raspunsuri! Am copii, carora nu le cunosc parintii!?

Mergi la inceput