ATENTIE BONA VALI BALTES!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 4
lidiadanaila spune:
Exact cum mai spunea o mamica....sunt bune camerele de luat vederi!! Eu asa am dat-o afara pe prima bona dupa ce am vazut ca fii-meu foarte mic cauta un pic de atentie din patut , iar bona minca , se uita la telenovele , vorbea la telefon sau intra pe internet [ era mai tinara ]. A doua a fost super , a stat pina l-am dat la gradi [ Dragos face 5 ani peste citeva zile ]....si cind a mai racit Dragos sau am avut nevoie de ea a venit. Filmati-le !!
orchis spune:
Of, chiar nu poate nimeni sa-mi spuna cum pot da de Anady_Diana?!! Nu ii pot trimite nici un mesaj privat nici mail...
Sunt una din mamicile despre care chiar vorbeati...('
');

orchis si Danut (23.07.2007)javascript:insertsmilie('
');
copilas
eunice78 spune:
Va rog sa cititi si aici despre asa numitele bone:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135875
Baietzii mei
orchis spune:
Cu riscul de a fi cicalitoare
mai intreb inca o data: e cineva care o cunoaste pe Anady Diana sau imi poate spune cum sa dau de ea?! Va rog mult-mult!! A trecut pe lista neagra numele unei bone care coincide cu numele bonei care are grija de baietelul meu...si tare as vrea sa stiu daca e ceva 'ciudat' cu ea! Mie mi s-a parut ok dar ...daca m-am inselat?!! Va rog, poate moderatorii ma pot ajuta
Mii de multumiri anticipate!!
orchis si Danut (23.07.2007)javascript:insertsmilie('
');
copilas
sanziana72 spune:
Orchis, Diana Anady nu a mai scris pe forum din octombrie 2007 si nu are nici PM si nici adresa de email pe care sa ii poti scrie. Nu stiu ce sanse ai sa mai dai de ea.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
geniest spune:
Orchis, cauta pe google nickname-ul....poate mai activeaza si pe alte forumuri unde poate fi prezenta...
orchis spune:
sanziana asa e, nu are nici PM activat si nici nu a mai scris de muulta vreme p-aici...de aici si disperarea mea!!!
geniest merci mult de idee! chiar asa o sa fac, o sa o caut pe google!
tot speram ca ma poate ajuta vreun moderator...
orchis si Danut (23.07.2007)
copilas