Vacanta in Bulgaria cu copilul

Vacanta in Bulgaria cu copilul | Autor: Susman Mihaela

Link direct la acest mesaj

Buna , fetelor! As vrea si eu niste sfaturi de la voi.
Ne-am hotarat sa mergem la vara cu copilul(2 ani si 4 luni are acum) , in Bulgaria la mare . Mai precis la Albena.
Care ati fost , povestiti-mi si mie de locatii, mancare etc.
Noi ne-am gandit si la niste vile Vest. Asta pt. ca au si bucatarie si poate ii mai fac si eu cate ceva la asta micu daca nu vrea de la restaurant. Nu prea e mancacios si ne cam chinuim.
Va multumesc si astept cu nerabdare pareri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia_popa spune:

Noi nu am fost dar am planificat sa mergem tot in Albena la sfarsitul lui iunie. Ioana are acum 1 an jumatate.. Sper sa nu fie probleme, chiar am citit numai de bine. Noi mergem la hotel ca vom manca borcanele. Nu am chef sa risc nimic, si Ioana e foarte multumita cu ele. Vom adauga bineinteles fructe, cereale, iaurt.

Astept si eu cu nerabdare imresiile altor parinti care au fost cu copilul in Bulgaria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Si noi mergem la sfarsitul lui iunie, cu copiii, la Albena, Hotel Ralitsa Superior 4* cu all inclusive. Despre vile, nu stiu sa-ti zic nimic...Vezi ca mai este un subiect despre Albena, de anul trecut, acolo gasesti impresii ale celor care au fost deja.

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Laura T, si noi vrem sa mergem tot la Ralitza Superior - 4*, cu all inclusive, dar pe la jumatatea lui iulie.
Cand va intoarceti voi, poti sa imi dai cateva detalii, te rog?

Va pup,

Mergi la inceput