Ce filme bune ati mai vazut?(3)
Raspunsuri - Pagina 4
gangurici_licurici spune:
Si eu folosesc imdb.com... Mie nu mi s-a decat foarte rar sa am surprize, ce are peste 7 puncte e clar foarte bun, intre 6 si 7 e ok, sub 6 e riscant sa te uiti. Pentru ca s-a intamplat asa de rar, imi amintesc si filmele cu pricina: SAW, cotat peste 7 si destul de slabut (poate si pentru ca vazusem deja Se7en, cu care seamana pe alocuri). E bine facut, nici ideea nu e rea, dar parca prea agresiv vizual. Alt film care era bine cotat, "A History of violence", mie nu mi-a spus nimic (in plus ideea mai fusese exploatata intr-un fim cu Geena Davis si Samuel L. Jackson, nu-mi amintesc titlul). Iar in sens invers, un film care mie mi-a plaut foarte mult, Desperado, avea doar 6.8 (binisor, dar dupa mine ar fi meritat mai mult).
De curiozitate, Natasa, iti amintesti cu ce filme "ai patit-o"?
Catalynaa, si mie a inceput sa-mi placa Jim Carey dupa filme de genul "The Truman Show", sau "Man on the Moon", iar Bruce Almighty, fara a fi genial, a fost simpatic.
Numai bine.
kim222 spune:
Hey Gingurici..daca ti-a placut Jim Carrey in filmele enumerate trebuie neaparat sa vezi Eternal Sunshine of the Spotless Mind ..o sa-ti placa..garantat!![]()
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by catalynaa
Am vazut si eu The Ring-mi-a placut super mult,mai ales prima parte,iar Saw n-am vazut decat prima parte si mi-a placut si asta.
Gothika n-am apucat inca sa-l vad...poate zilele astea ca sunt mai libera...mersi Ingerash pentru sugestii
Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tse
Saw 2 e fff bun si imi place f mult finalul, chair m-a surprins si sunt si eu o fana a filmelor horror, cat de cat stiu la ce sa ma astept
ultimul film vazut a fost "the Gift". nu ee l foarte recent daracum l-am descoperit. si are un pik de horror in el, dar foarte putin si cu mult bun gust inserat :) merita vazut
Anka
si Ubitu
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Artemis1578quote:
Originally posted by catalynaa
Am vazut si eu The Ring-mi-a placut super mult,mai ales prima parte,iar Saw n-am vazut decat prima parte si mi-a placut si asta.
Gothika n-am apucat inca sa-l vad...poate zilele astea ca sunt mai libera...mersi Ingerash pentru sugestii
Saw 2 e fff bun si imi place f mult finalul, chair m-a surprins si sunt si eu o fana a filmelor horror, cat de cat stiu la ce sa ma astept
ultimul film vazut a fost "the Gift". nu ee l foarte recent daracum l-am descoperit. si are un pik de horror in el, dar foarte putin si cu mult bun gust inserat :) merita vazut
Ankasi Ubitu
M-ai facut curioasa....o sa-l iau sa-l vizionez-cat mai curand,sper.
codruta_grg spune:
Eu as vrea sa vad filmul Ask the Dust. L-a vazut careva? (pe net.....na refer
)
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
gangurici_licurici spune:
quote:
Originally posted by kim222
Hey Gingurici..daca ti-a placut Jim Carrey in filmele enumerate trebuie neaparat sa vezi Eternal Sunshine of the Spotless Mind ..o sa-ti placa..garantat!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
L-am vazut, si chiar mi-a placut
Numai bine
oana cretu spune:
Aveti idee sub ce titlu gasesc in franceza filmul "The Notebook"? Ca mi-a placut si il vreau in franceza, si francezii nu traduc cum trebuie titlurile niciodata.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!