Ce filme bune ati mai vazut?(3)
Raspunsuri - Pagina 20
ana_maria222 spune:
Va recomand : "Ala micu'"(Little Man)...super comedie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
rasid spune:
Va recomand cu toata caldura "Before Sunrise I" si "Before Sunrise II" (continuarea). Sunt doua filme superbe in care... dar mai bine va las sa le vedetzi. Mie mi-au placut foarte mult. Sper sa va placa si voua.
alayna spune:
Ieri am vazut Aquamarine,dragut filmul,cu toate ca mie nu-mi plac S.F-urile
Pentru tineretul indragostit e perfect filmul
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
lena spune:
vazui aseara two for the money cu al pacino si mathew mcconaughey si nu fusei asa de incantata, sincer nu stiu de ce ma asteptam la mai mult de la fimul asta!!
este vorba despre cei implicati in pariurile sportive...intriga e asa slabutza, dar asta dupa parerea mea.
Lena si t-rex Freya
megbeng spune:
cu foarte mare caldura va recomand "barfuss" (2005) tuturor celor care v-ati saturat de filme americane cu scenarii si replici previzibile cap-coada..e un film nemtesc, mai altfel.
gasiti www.imdb.com/title/tt0405743/" target="_blank">aici si ceva referinte despre el.
dupa ce il vezi ai, clar, senzatia ca nu pierdut degeaba o ora jumate, asa cum simt eu, cel putin, dupa multe filme!
de acord cu idaira, care zicea de prison break! si eu astept cu sufletul la gura sa mai apara cate un episod!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
buggy spune:
Nu stiu daca s-a spus, dar eu va recomand cu caldura sa mergeti sa vedeti Lost City- cu Andy Garcia si Dustin Hoffman...este atat de frumos si impresionant. Daca l-ati vazut mi-ar placea sa mai aud o parere. "Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
gangurici_licurici spune:
Abre los Ojos,cel dupa care s-a facut Vanilla Sky, si mi-au placut amandoua
Nu radeti, dar mie mi-a placut Last Man Standing, cel cu Bruce Willis, a fost zilele astea la TV si m-am uitat, desi il mai vazusem de vreo 2 ori (din cate stiu eu e un remake dupa Cei 7 samurai, al lui Kurosawa)
Si mi-am inregistrat Mar adentro, a fost vineri noaptea la Filme soc si filme sic, unde pentru cei amatori de filme mai ciudate, dar bune intotdeauna e ceva de vazut.
Oana, apropo, am vazut ca ti-a placut The Shawshank Redemption, vezi ca nu sunt fara scapare? E unul dintre filmele mele preferate. Am fost foarte surprinsa cand am aflat ca e bazat pe un text al lui Stephen King (parca celelalte carti ale lui sunt un pic diferite :)
Numai bine
country girl spune:
Stupeur et tremblements ecranizare dupa romanul omonim mal Ameliei Nothomb
si Ilinca (10 septembrie 2005)