Ce filme bune ati mai vazut?(3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Inside Man - a aparut de curind pe DVD in Canada. Nu stiu daca este si in Ro. Superb film dupa parerea mea. Ceva in genul Ocean's eleven dar mai bun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Votez si eu pentru Inside Man.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

Am vazut "The Devil Wears Prada", simpatic, dar nu memorabil, nu are idei nemaiauzite si nemaintalnite, merge pentru o seara de week-end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Nu stiu daca s-a scris despre "Keeping mum", un film simpatic cu Rowan Atkinson in rol de vicar, mai serios decat rolurile in care l-am vazut pana acum, Khristin Scott Thomas e sotia lui, Patrick Swayze e instructorul de golf al sotiei care are prea mult timp liber, apare si o babuta criminala... filmul e nepretentios per ansamblu, dar mie mi-a placut.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

'Lucky number Slevin' si '16 blocks' mi-au placut foarte mult, mai ales ca imi era dor de Bruce Willis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

O comedie buna pentru o insomniaca?Cine imi recomanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ieri am vazut The Lake House;cu Sandra Bulock si Keanu Reeves.
Mi-a placut;un film bun pentru romantici.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

am vazut ieri de 3 ori the new world, woooooow, cam asta am de spus, merita vazut clar(in special pentru cinefili, este regizat de acelasi director care a regizat the thin red line), dar trebuie spus de la inceput ca actiunea e mai mult poetico-filozofica cu amprenta pe ceea ce s-a intamplat cu nativii americani (amerindieni) in clipa in care europenii au inceput sa puna baza primelor colonii si este mai mult decat "pictural" filmul, caci povestea nu este una "seaca" pur istorica ccc ca de documentar sau un film maretz, ci "delicata"...te face mai mult sa citesti printe randuri, si ca specificare extra, trebuie vazut macar pentru cum interpreteaza si ce privire are christian bale, e si colin farell normal-leading role, dar bale este incredibil de "plastic"...pacat ca nu face mai multe filme, si nu este folosit mai des!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Votez si eu pentru "The Lake House"! Imi place de mor Keanu, iar filmul este foarte frumos!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Prison Break,un serial super...un actor frumos foc,de care nu mai auzisem ,Wentworth Miller,merita vazut...actiune,suspans,ingeniozitate,un pic de amor...

Mergi la inceput