Ce filme bune ati mai vazut?(3)
Raspunsuri - Pagina 2
ingerash spune:
quote:
Originally posted by catalynaa
Filmele horror va plac?...ca eu sunt nebuna dupa ele.Poate imi recomandatzi si mie ceva...pliz,pliz
Si vreau sa stiu daca a vazut cineva Basic Instinct 2 cu Sharon Stone...am auzit multe critici la adresa filmului...voi ce ziceti?merita vazut au ba?
Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tse
Mie mi-au placut THE RING si SAW la nebunie, si am vazut GOTHIKA saptamana trecuta, f fain si ala :))
catalynaa spune:
Am vazut si eu The Ring-mi-a placut super mult,mai ales prima parte,iar Saw n-am vazut decat prima parte si mi-a placut si asta.
Gothika n-am apucat inca sa-l vad...poate zilele astea ca sunt mai libera...mersi Ingerash pentru sugestii
catalynaa spune:
Ingerash,da' ai vazut Final Destination?pe mine m-a innebunit filmul asta...mai ales partea a doua....e super tare.Daca nu l-ai vazut ti-l recomand....am vazut pe net ca a aparut si partea a treia...ala oare cum o fi?
Happiness_4_us spune:
Noi am vazut ieri Two for the money cu Al Pacino, Renee Russo si am mai vazut The north country super bune amandoua. Al doilea este chiar inspirat dintr-o poveste adevarata! Merita vazute.
Nana Motoc
ingerash spune:
Catalynaa, le-am vazut pe amandoua, super misto da' de al treilea numa chestii nashpa am auzit
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by ingerashquote:
Originally posted by catalynaa
Filmele horror va plac?...ca eu sunt nebuna dupa ele.Poate imi recomandatzi si mie ceva...pliz,pliz
Si vreau sa stiu daca a vazut cineva Basic Instinct 2 cu Sharon Stone...am auzit multe critici la adresa filmului...voi ce ziceti?merita vazut au ba?
Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tse
Mie mi-au placut THE RING si SAW la nebunie, si am vazut GOTHIKA saptamana trecuta, f fain si ala :))Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ma scuzati ca intreb...poate chiar e nevoie sa stiu...da' filmele astea sint horror? Eu le-am conceput altfel...
adica THE RING, SAW, GOTHIKA ...
suspans si gata, credeam eu ...nu horror
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
catalynaa spune:
The ring este film horror si Saw este thriller....Si ca sa te convingi intra www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=7451" target="_blank">aici si www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=10137" target="_blank">aici
catalynaa spune:
Si Gothika la fel....este horror+thriller...uite www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=5895" target="_blank">aici
angelina spune:
Pt fanii filmelor de groaza:
TEXAS CHAINSAW MASSACRE
Eu a trebuit sa fac o pauza pe la mijlocul vizionarii ca nu mai puteam de frica.