Ce filme bune ati mai vazut?(3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

Ultimul film pe care l-am vazut a fost "Transamerica".
Mi-a placut cum a jucat Felicity Huffman in acest film, care urmareste evolutia relatiei personajului, un transsexual, cu fiul descoperit tocmai inainte de a finaliza procesul de trecere de la Stanley la ... Bree, proces in care a investit mult, chiar cu riscul degradarii relatie cu familia sa. Cu toata drama personajului principal, filmul are si fire de umor, care il fac sa fie simpatic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Da si eu am apreciat prestatia lui Felicity Huffman in Transamerica, uimitor ce voce si-a tras si ce bine s-a potrivit rolului. Nu degeaba a fost nominalizata la Oscar pt. acest rol.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

eu am vazut recent filmul 'the world's fastest indian' cu anthony hopkins. un film foarte dragut despre un nene australian foarte ambitios care vrea sa participe la o cursa de motociclete in america. merita vazut

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Doo filme bune vazute in ultimul timp: Munich a lui Spielberg(dupa fapte reale,prezinta atentatul asupra echipei olimpice a Israelului la Olimpiada din'72-dar mai ales razbunarea Mosadului) si Normal,cu Jessica Lange si Tom Wilkinson,un actor super,un film impresionant.Vi le recomand pe amandoua.

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Mi-a placut "viata ca un pariu"("Two for the money"), nu in ultimul rand din cauza amorului meu pt. Al Pacino, dar nici Matthew McConaughey nu e de lepadat, iar daca va uitati cu atentie :) il veti recunoaste si pe Armand Assante intr-un rol secundar.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ce comedii imi recomandati si mie??????

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Am vazut de curand filmul "15" al lui Sergiu Nicolaescu, cred ca e primul film despre revolutia romana, scenariu e trist rau de tot, dar cred ca actorii au facut totusi treaba buna, poate doar scenele cu demonstrantii in timpul revolutiei (figurantii) nu mi s-au parut prea reale, se vedea ca erau pusi ordonat pe randuri si tot aclamau "jos ceausescu" fara prea multa convingere, la scenele astea cred ca mai trebuia sa lucreze Nicolaescu. E si cu Raduleasca, care a vrut sa isi faca debutul in actorie cu acest rol.
L-a mai vazut cineva? Ce parere aveti?

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Dupa multe incercari de a viziona si eu un film,astazi in sfarsit am reusit
Am vazut "Failure to lunch" cu Sarah Jessica Parker si Matthew McConaughey care nu m-a impresionat in mod deosebit,mi-a placut insa subiectul filmului.
Mai incerc sa vad in seara asta The Omen 666.Revin cu amanunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Trebuie neaparat sa vedeti Date Movie si Big Mamma's House 2!!!! Si My super ex-girlfriend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

multe poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

am vazut in we Crash si The House of Sand and Fog super-bune amandoua...de-abia astept sa vad Munich si pentru Eric Bana dar si pentru Spielberg!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput