Ce filme bune ati mai vazut?(3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexCDAG spune:

De curand am vazut DERAILED (2005)-Fara Control cu: Jennifer Aniston, Clive Owen, Vincent Cassel. Un film superb, de suspans pe care oricine trebuie sa il vada. http://www.cinemagia.ro/movie.php/Derailed?movie_id=13666&wnd=_default&hist=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Am vazut Munich. Am o intrebare pentru cele care l-au vazut: nu vi s-a zburlit parul pe voi la scena aceea cand ei o omoara pe tipa aia care il omorase pe partenerul lor? Mi s-a parut o scena de o brutalitate infricosatoare.... oricare ar fi fost motivul... in orice caz sfatul meu sa nu va uitati cu copii la acest film.

P.S. Eric Bana e sexos intr-adevar.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Vara asta cred ca o sa depasesc recordul de filme vizionate. Printre ultimele filme vazute, mi-au placut:

Mar Adentro - film spaniol, inspirat dintr-o poveste adevarata a unui spaniol ce a ramas paralizat pe la 25 de ani si a luptat 30 de ani pentru dreptul de a muri cu demnitate. Emotionant.

Oldboy - film korean. Cam multa violenta pentru stomacul meu, dar povestea este incredibila.

A very long engagement - filmul cu Audrey Tautou pe care l-a mai mentionat ceva mai devreme. Este realizat de aceeasi echipa care a facut si Amelie, si pastreaza putin aceeasi atmosfera, desi povestea este in Parisul anilor '20. Merita vazute si special features unde arata cum au reusit sa recreeze atmosfera Parisului din acei ani.

Forrest Gump - bineinteles, unul din filmele mele preferate pe care il revad oricand cu placere. De fiecare data parca mai descopar cate un detaliu ce mi-a scapat.

Annie Hall - primul film de Woodie Allen pe care l-am vazut. O poveste de dragoste cu picioarele pe pamant sa zic asa :). Cel putin eu asa l-am vazut.

Equilibrium - pentru cei care sunt fani Matrix.

Comedii

Harold and Kumar go to White Castle - am fost reticenta mult timp sa vad acest film, dar e super pentru o seara relaxanta. Glume reusite, si cu gust.

High Fidelity -

Down with Love - o comedie de dragoste cam stupida, dar e interesanta prin ironia cu care trateaza anumite subiecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

In ultima vreme am vazut filme mai vechi, "The Way We Were" de Pollack cu Redford si Barbra Streisand, tineri si frumosi, tot de el, "They Shoot Horses, Don't They?" cu Jane Fonda, apoi "Saturday Night Fever" cu un Travolta foarte tanar, suplu si dansator, m-am umplut de cinemateca, pana mai apar filme noi bune, sper in toamna.
Ce m-a mai incantat recent, este seria "Rome" facuta de HBO, din care am gasit cateva episoade si ma delectez cu ele seara. E frumos facut, usurel si mai vedem si noi lumea Romei antice cu povestile lor, intr-o varianta mai romantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

am vazut si eu in sfarsit Narnia, si zau de m-a impresionat, bunutze efectele speciale, dar cam "slabutza" povestea, sa zic asa...taking lives (e un thriller care se petrece in montreal, cu destul de multe intorsaturi de situatie) cu angelina jolie si ethan hawke, mi-a placut destul de mult, e si martinezu in el(olivier, a lu donsoara Minogue)...si Frida care inconstestabil e un film fff bun, pasionant, plin de culoare si exceptionala salma hayek...am vazut si holy smoke, cu kate winslet si harvey keitel, un film australian regizat de jane campion, aceasi cu the piano bunicel, dar nu m-a impresionat foarte tare, ea intra intr-o secta indiana, ele este un mental coach-deprogramator, cum ii zic ei, care ii ajuta pe cei manipulati sa-si revina...destul de interesant pana la un punct!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Bet your life - mi-a placut ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

analuz filmele pe care le-ai mentionat! Foarte bune
As adauga un film care mie mi-a placut foarte mult "Beyond the sea" cu kevin spacey despre viata lui bobby darin. Kevin Spacy canta in film! e suuper!

Si mi-a mai placut "A new world" si "I am David" -merita vazute!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Click....super film..sa nu-l ratati.....

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by ana_maria222

Trebuie neaparat sa vedeti Date Movie si Big Mamma's House 2!!!! Si My super ex-girlfriend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

multe poze

Ai dreptate. Am vazut niste secvente cu " Big Mama 2" si e super fain. Abia astept sa vad filmul.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Am vazut "The Adventures of Poseidon" si "Poseidon", 2 filme f. asemanatoare intre ele si gen Titanic. Daca vreti sa vedeti cum sa va salvati de pe un vas in naufragiu...

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput