Fetele din America (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Ciuf,

sa va traiasca!

Sa te refaci repede si sa ne pui poze!

Sarbatori Fericite tuturor!

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Un film care n-ar trebui ratat:

Filmul "Moartea domnului Lazarescu", in regia lui Cristi Puiu, va avea, miercuri, premiera in Statele Unite ale Amercii. Primul oras in care va rula filmul in care joaca si Monica Barladeanu este New York. Este primul film romanesc care are parte de o asemenea lansare in cinematografele americane dupa "Balanta" lui Lucian Pintilie, potrivit publicatiei Film Comment. Cel de-al doilea lungmetraj al lui Cristi Puiu (primul a fost "Marfa si banii") va putea fi vazut de new-yorkezi intre 26 aprilie si 9 mai la Film Forum, un cinematograf dedicat filmelor independente, necomerciale. Apoi, va fi proiectat la Los Angeles, Chicago, Nashville, Salt Lake City, Cleveland, San Francisco, Berkeley, Washington si Cambridge Massachusetts, conform site-ului distribuitorului Tartan Films. Castigator al premiului sectiunii "Un certain regard" de la Cannes, "Moartea domnului Lazarescu" a circulat la o multime de festivaluri internationale, culegand peste 30 de trofee. De vanzarile internationale ale filmului s-a ocupat Philippe Bober, profesionist cunoscut in domeniu. Acesta i-a asigurat distributie, pe langa SUA, in Austria, Norvegia, Danemarca, Franta, Marea Britanie, Belgia, Grecia, Elvetia, Mexic si Ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Felicitari, Ciuf!

Sarbatori fericite tututor americancelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Eva Maria, bine ai venit pe lume! Sa fii sanatoasa, ascultatoare si sa aduci fericire cu, carul in familia ta!
Ciuf?....Sanatate multa iti doresc si rabdare ....!

Lasa Lumina Invierii sa-ti patrunda in suflet si sa-ti lumineze viata. Fie ca inima ta sa fie plina de veselie si ca toate rugaciunile tale sa fie ascultate iar spiritul sarbatorilor Pascale sa te insoteasca intotdeauna! Paste fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sa iti traiasca fetita scumpa Ciuf!!! De abia asteptam sa vedem poze!!!!

Io m-am apucat de cozonaci...diseara fac si oua!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Buna fetelor,

Va doresc "Paste Fericit" si petrecere frumoasa.

Eu tocmai am terminat de facut drobul( yummie) si stufatul de miel Am vopsit si oua si culorile au iesit foarte misto, am avut o vopsea de oua din tara, foarte buna.
Poate o sa fac si niste cornulete, de fapt se numesc coronite fragede, arata ca niste covrigei, uite aici reteta: http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9999

Pa, pa, Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Felicitari Ciuf si sa iti traiasca minunea !
HRISTOS A INVIAT !!! si un Paste Fericit tuturor!
Eu de-abia am aterizat de la munca. Ioc cozonaci, ioc pasca, ioc oua... noi sa fim sanatosi !!!

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Felicitari Ciuf!

Sa-ti traiasca minunea de fetita, Eva Maria!

Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

felicitari ciuf! si tuturor sarbatori fericite si numai bine!!!

unde gasirati voi carne de miel? eu la kroger am gasit doar carne de porc, pui vaca si balarii din mare...? in schimb la sam's club au niste rulouri micute care aduc la gust cu cozonacul!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

La noi carne de miel se gaseste la magazinele cu specific:sarbesc,romanesc,grecesc.

CIUF si felicitari pt micuta,sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii... pt mamica si multa sanatate la amandoua!

ANCUTA si eu am vopsea de oua de acasa si au iesit super lucitoare...norocoase ,ca vopseaua asta de aici nu are luciu si culorile sunt ciudate.

Fetelor eu nu am cum sa fac cozonac ca am copil zbuciumat,care vrea doar cu mama sa se joace....ma tine de picor si plange sa stau cu el...asa ca,am sa ma gandesc la cozonacei vostrii....a,si am sa mananc maine cumparati,ca ne vin niste prieteni si au zis ca aduc ei

HRISTOS A INVIAT!

si distractie placuta!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput