Fetele din America (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/photo/549700878/2194287230087737923GQGYES

sa ma laud si io cu cupchilul meu frumos cu ochii verzi!!! (ca ma-sa!!!) cioara isi lauda puiul croncanind!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

oana si eu am facut download la forma de cetatenie de pe site-ul lor si am urmat indicatiile de acolo cu citi bani trimisi unde etc. La mine a durat citeva luni. Succes.sinziana ce kupil frumos ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Adrienne, multam

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SANZI ce baietel frumos foc ai!

Fetele am intrat sa va urez un PASTE FERICIT!...sa aveti numai bucurii si fericire in suflet!

HRISTOS A INVIAT!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

sanzi_ana, fotomodel poti sa-l faci!
Mai fetelor, sunt tare suparata ca incerc sa fac o prajitura Raffaello si tocmai mi s-a zapacit blatul. Si mor de nervi ca nicaieri in retetele romanesti nu gasesti temperatura exacta la care sa il coci ca doar nu toata lumea s-a nascut invatata! Am cautat pe net reteta si numai in una zicea "se coace la foc mediu". Si-atat! Pai asta-i ajutor? La de-astia anti-talent ca si mine nu se gandeste nimeni? Acum o iau iar de la capat... Poate de data asta am mai mult noroc. Spor la treaba si voua! Asta in caz ca mai aveti ceva de pregatit...
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Adivio whipping cream se gaseste in variantele heavy si light, cel putin asa am gasit in cele 2 dati cand am facut tort. Prima oara am luat heavy si a iesit o frisca tare de puteam sa tencuiesc peretii , cea light semana cu cea romaneasca.
Ciuf eu am avut cezariana programata la 10am si mi-au zis sa nu mai mananc sau sa beau dupa miezul noptii. M-am conformat si dupa aia se uitau lung la mine ca le-am folosit 5 bag-uri cu lichid intravenos, pai daca mi-era sete...
Ei zic ca exista riscul ca pacienta sa vomite din cauza anesteziei si bucati de mancare sa blocheze traheea.
Nastere usoara!

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Dragele mele,

Eu va urez mai devreme, deoarece merg la scoala azi, iar duminica sigur n-o sa am timp.
Va doresc tuturor un Pasti fericit, cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Fetelor,
am intrat sa va anunt cu mare bucurie:

Ciuf a nascut azi 21 aprilie o fetita, Eva Maria.
Mamica si fetita sunt bine si ajung acasa
duminica la prinz.

Paste Fericit tuturor!

39+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Felicitari, Ciufa!

Sa va traiasca si sa te refaci rapid! Si sarbatori fericite cu noua membra a familiei!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

FELICITARI, Ciufulet! Sa ai parte de o sanatoasa si cuminte. Refacere usoara!

"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)

Mergi la inceput