Fetele din America (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by adivio

Fetelor help, urgent! Cum ii zice la frisca lichida? unde o gasesc si cum arata?

whipping cream, o gasesti langa lapte, half-n-half, heavy cream. si din heavy cream poti face frisca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Multumesc Cleo. Trebuie sa pun zahar in heavy cream?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by adivio

Multumesc Cleo. Trebuie sa pun zahar in heavy cream?

Ca sa prinzi radacini iti trebuie pamint bun, altfel te poate smulge asa,...orice val.
Adivio&Ioana-nazdravana

Da Adivio, trebuie sa pui zahar in ea, dupa ce o bati cam 5 min cu mixeru.

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Buna dimineata!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Neatza la voi!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

sta cineva in main???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetele care aveti cetatenia, ati depus vreuna aplicatia cu forma descarcata de la USCIS? Am avut una de la ei si am gresit la completare, oare o primesc si pe aia descarcata de la ei de pe site?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Fetele care aveti cetatenia, ati depus vreuna aplicatia cu forma descarcata de la USCIS? Am avut una de la ei si am gresit la completare, oare o primesc si pe aia descarcata de la ei de pe site?

Oana_B

Eu am trimis forma descarcata de pe acest site http://www.uscis.gov/graphics/services/natz/index.htm
si mi-a fost acceptata.

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Gabi
mercic

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Iuliana si Andreea multumesc pentru informatii! extraordinar ca ati avut ocazia sa vedeti atatea frumuseti o sa va mai intreb eu

Andreea, la multi ani sotiorului si toate cele bune! I-ai pregatit un cadou pe cinste

Oana, bafta cu cetatenia, sa iasa repede!

Lai

Mergi la inceput