Fetele din America (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Ciuf, nastere usoara. Sa fiti sanatosi, atat tu cat si bebe.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lia, imi pare rau ca nu ne nimerim. Pan' la urma cumva, cumva, tot ne intalnim noi pe undeva Distractie placuta si/sau spor la treaba in SF!

Ciuf, nastere usoara!

Sanzi, bravo voua ca ati gasit gradinita!

Iuliana, nu stiam de Canyon de Chelly, acum m-am pus sa-l googalesc. Daca ai timp poate mai scrii detalii, cat ati stat, cum si cu cat timp inainte ati aranjat cu ghidul, daca ati avut nevoie de rezervare pentru campsite, pe unde ati fost, ce v-a placut cel mai mult.

Andreea, poate ne mai scrii si tu despre Arches, tot asa unde ati stat, pe unde ati umblat, ce v-a placut, ce rezervari a trebuit sa faceti dinainte. Si sa ne povestesti si de Zion/Bryce/GC cand va intoarceti!
Eu am trecut pe la Zion o data acum multi ani, da' asa in fuga, cu autocarul, jos din autocar, admirat privelistea 20 de minute, inapoi in autocar si la revedere.. Si la Grand Canyon tot asa am fost numai cateva ore la South Rim, a fost frumos, dar mi-ar placea sa petrec mai mult timp - macar un weekend daca mai mult nu se poate - si sa explorez eu mai pe indelete, nu doar asa, venit, vazut, placut, plecat.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Lai

in Canion du Chelly am fost in noiembrie cind nu era mai nimeni! deci nu a trebuit sa facem rezervari - am fost cu cortul, au camping chiar acolo, imposibil sa nu gasesti unde sa iti pui cortul

ghidul ni l-a dat de la intrare, traseul l-am ales atunci pe loc in functie de ideile noastre, timpul pe care l-am avut, oferta lor - iti spun ei toate detaliile; asta a fost in 1999, acum sigur gasesti info pe internet

am ajuns din Phoenix suficient de devreme sa facem un traseu (coborit, urcat) (fara ghid) si sa vedem o asezare de indieni gen Mesa Verde (Apropo - Mesa verde e cel mai frumos loc de vazut daca vrei sa afli despre cultura indienilor de aici);

a doua zi am ales un traseu de vreo 6 ore (la poarta, la intrare, acolo iti dau toate info), printr-un canion, am coborit dar nu asa ca la GC, am mers pe firul unui riu, am vazut Cocopaley (Newspaper) on the rock - un fel de ziar al lor scrijelit pe stinca;

n-am stat decit o noapte acolo, urmatoarea am dormit-o in Monument Valley, tot la camping

am facut aproape toate canioanele si archurile din Utah si Colorado, doar la Escalante monument n-am fost, dar niciodata nu ne-am facut rezervare - ne-am orientat la fata locului la motelurile din zona (cind n-am fost cu cortul)

daca vrei info mai detaliate, spune-mi - la archuri am stat de ex la Moab, in casa unui mormon, simpatic, ultima data nu avea camere (renova) asa ca ne-a inchiriat una de la el din casa

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

PS: la Grand Canion, cum a spus cineva bine aici, trebuie rezervare cu cel putin 6 luni inainte pt. perioada de vara

Zion e frumos, n-ai insa ce sa vezi mai mult de cele 20 minute la capat (sper sa nu gresesc!)

Brice Canion e spectaculos, l-as trece la prioritati
Mesa Verde, la fel

Restul: in functie de timp si distanta (abatere de la traseu)

nu prea vad locuri unde sa faci trasee tu cu piciorul altele decit in Canion du Chelly

daca iti alegi traseul, spune-mi si-ti spun ce mai poti vedea prin apropiere - am batut Arizona in lung si-n lat, la fel CO si Utah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

NOI LA ARCHES AM fost in luna august, era aglomerat si nu prea, nu am facut nici o rezervare (am impresia ca sunt si locuri pe care tre sa le rezervi si de-alea care vine primu'), asa ca prima noapte am dormit in afara parcului, intr-un loc de campare pe malul lui colorado river (sunt o gramada de-astea), apoi 2 nopti chiar in parc. e f frumos, mie mi-a placut si pt ca am luat pass pe tot anul, am mai vizitat cateva parcuri nationale prin zona. e fain ca moab e aproape, au magazine si gasesti tot ce-ai nevoie (bere rece!). ce sa-ti zic, noua ne-a placut, sper ca si excursia asta sa fie frumoasa, mai ales ca e cadoul meu de ziua sotului.
pup

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Fetelor,

mare mare atentie la dieta!! Uitati aici:

CONCERNED ABOUT TOO MANY CARBS IN YOUR DIET?

For those of you who watch what you eat,
here's the final word on nutrition and health.
It's a relief to know the truth
after all those conflicting
nutritional studies.

1. The Japanese eat very little fat
and suffer fewer heart attacks than
Americans.

2. The Mexicans eat a lot of fat
and suffer fewer heart attacks than Americans.

3. The Chinese drink very little red wine

4. The Italians drink a lot of red wine

5. The Germans drink a lot of beers and eat lots of sausages and fats

CONCLUSION
Eat and drink what you like.
Speaking English is apparently what kills you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Nematics, dar nicaieri nu zice ca de fapt in toata lumea se face mai multa miscare decat la americani! Aici dimineata ii pui fundul in masina, te dai jos, iti pui iar fundul in scaun 8 ore, inapoi acasa iar in masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

lasa ca nu numai sedentaristmul ii ingrasa pe americani ci si faptul ca mananca de 5 ori mai multe calorii decat ar trebui.
si romanii sunt sedentari
tocmai ma uit la maury. e emisiune despre copii grasi. mamicile ii hranesc la micul dejun cu 2-3 hot dogs, pui prajit spaghetti , cereale , dupa 2 ore gogosi macaroane cu branza, dupa alte doua ore etc...... astia is exageratii dar sunt sigura ca grasanele le dau si copiiilor ce mananca ele adica chips-uri la discretie ,sucuri , inghetata, omni-prezentele macaroane cu branza, pizza , burgeri si alte porcarii. legume mai putin " ca nu le plac la copii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Fetelor help, urgent! Cum ii zice la frisca lichida? unde o gasesc si cum arata? Vreau sa fac un tort cu crema de frica si trebuie din asta lichida. MERSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Adivio nici io nu am gasit...doar la tub care e foarte putina!!!

Michelle si eu am vazut emisiunea cu copiii umflati si m-am speriat!!! Nu numai ca le dau sa pape ce spui tu...dar de la 9 luni au meniul pomenit de tine!!! Era o tipa a carei fetite de 6-7 ani facea stop respirator in somn cauzata deobezitate!!! Si unele care se mandreau cu puii lor de categorie grea!!!

Dar daca vorbesti engleza pocit se pune???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput