Fetele din America (69)
Raspunsuri - Pagina 11
pisik 4ever spune:
Cristos a inviat!
Merci ptr pont, nematics ! ca ochisem vreo 3 Kroger da dupa macelarie proprie nu-mi daduse prin cap sa caut.
Crismir, cum se cheama magazinele astea cu specific, am dat un search prin internet dar imi scoate fie restaurante, fie cumparaturi on line… desi am putine sperante sa gasesc aici…
Adrienne… icre de-a gata ? de unde, ca am mancat niste icre de-a gata in canada de m-am ingrasat cu 3 kile dupa aia, erau dintr-un magazin arabesc ( !!!!!)
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
yank spune:
Nu am treaba cu Pastele dar ieri am facut the best cozonac u ever seen.I-am zis...The Ultimate Cake.
Umplut cu nuca,mac,fructe uscate,stafide si kko,se coace intr-o oala si iese inalt de vreo 10 inches.Oricum mi-a iesit coca prea multa si am facut doua
In rest,sarbatori fericite sa aveti.V-am tzucat
Veve spune:
Yk,unde ma-ntorc numa' cu nasu-n cozonacu' tau cu de toate alea picLasa si tu sa ti-l laude altii!(astept o proba pentru lab.)
Am intrat sa va zic "Hristos a inviat!" si Sarbatori Pascale senine si foarte fericite!
PS Ciufica,felicitari!Sa va fie Eva-Maria sanataoasa si mancacioasa si sa v-aduca-n suflete fericirea la patrat!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by yank
Nu am treaba cu Pastele dar ieri am facut the best cozonac u ever seen.I-am zis...The Ultimate Cake.
Umplut cu nuca,mac,fructe uscate,stafide si kko,se coace intr-o oala si iese inalt de vreo 10 inches.Oricum mi-a iesit coca prea multa si am facut doua
In rest,sarbatori fericite sa aveti.V-am tzucat
Life`s a bitch and then you die
Si io la fel!!! Nu o fi acelasi cozonac??? (dar al meu nu are stafide)
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
yank spune:
quote:
Originally posted by Veve
Yk,unde ma-ntorc numa' cu nasu-n cozonacu' tau cu de toate alea picLasa si tu sa ti-l laude altii!(astept o proba pentru lab.)
Am intrat sa va zic "Hristos a inviat!" si Sarbatori Pascale senine si foarte fericite!
PS Ciufica,felicitari!Sa va fie Eva-Maria sanataoasa si mancacioasa si sa v-aduca-n suflete fericirea la patrat!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Nu pot trimite probe,singura am trimis-o la Harpo Studios,cu care sint in negocieri sa prezint cozonacu la OprahCu ocazia aia o sa donez 100 cozonaci celor carora li s-au ars oole de Paste in timp ce ei stateau pe DCAsa ceva....
nematics spune:
ops,
fete noi fete noi pe la noi! Si-am zis Fete, nu fetze!!
da' multumim de urari! Parca trecu prea repede...
sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
pisik 4ever spune:
eu am facut ardei umpluti si o amarata de salata de vinete, noroc ca stiu ce am pus in ea.
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
adrienne12 spune:
pisic icrele sint marca Krinos, grecesti dar le vind si arabii. eu n-am facut salata de vinete ci am cumparat baba ganous.Gabriela cozonacul se coace la foc mic.
lai spune:
Hristos a inviat!
Ciuf, felicitari! Bine ai venit, Eva Maria!
Azi am ciocnit niste oua vopsite cu.. sfecla, n-au iesit rau, e un roz asa inchis de zici ca-i rosu
Cu drag,
Lai