Deserturile Nataliei (8)
Raspunsuri - Pagina 2
aime spune:
natalia, am pus prima foaie la cuptor....mi-a iesit super...s-a intins, acu sa vad cum scot, dupa ce pun prosop si se racesc scot cu cutitu?
Balbina spune:
Aime, eu le scoteam si cind erau calde, iar o prietena mi=a spus ca nici nu folosea prosop sau cutit, foile se dezlipeau foarte usor de pe hirtie.
------------------
Numai bine,
Natalia
Balbina spune:
quote:
Originally posted by aime
asa e....se desprind f usor...
Super!
------------------
Numai bine,
Natalia
aime spune:
Natalia, fac tortul on-line, cum zice sotul meu
Deci, foile au iesit, 12 la numar...super...Acum crema, am amestecat frisca calda cu cioco rasa, dar parca inca se mai vede cioco nedizolvata, ce fac o las asa, se dizolva in timp sau sa o pun pe bain-marie? Acum e fluida tare, dar e inca calduta, o s-o pun pana maine la frigider.
aime
Balbina spune:
Aime, poti sa pui vasul un pic pe foc (sau bain-marie), eu asa fac atunci cind imi mai raman fulgi de cioco in crema. E normal sa fie mai fluida, dar se va mai intari la rece, ai sa vezi. Iar miine dupa ce o bati cu mixerul, capata exact consistenta de care e nevoie.
------------------
Numai bine,
Natalia
babirusa spune:
Natalia, am facut cheesecake-ul fara foc; tu cate ore l-ai tinut la rece? mai mult de 3-4 ore?
numai bine!
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)
Balbina spune:
quote:
Originally posted by babirusa
Natalia, am facut cheesecake-ul fara foc; tu cate ore l-ai tinut la rece? mai mult de 3-4 ore?
numai bine!
Nu cred ca l-am tinut mult, eu zic ca e ok 3-4 ore.
------------------
Numai bine,
Natalia