Deserturile Nataliei (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

uite aici o poza cu "impricinatul".
si multumesc pentru super retetele tale. Eu nu sunt o super maestra intr-ale prajiturilor, am facut doar cateva feluri, dar vreau sa ma specializez. Oricum tu esti super draguta ca ne impartasesti retetele tale Am sa mai incerc, o iau usor cu alea mai usoare acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Mona, ce rau imi pare ca nu ti-a iesit crema cred ca avea sens sa adaugi niste intaritor de frisca in ea. Sa stii ca nu se face chiar batzoasa, dar nici asa lichida nu e, cum vad ca ti-a iesit tie. Sincer, nu-mi dau seara care ar fi cauza. Sigur nu e de la Milka, pt. ca eu am folosit si Africana cu lapte, care e si mai ieftina, si tot a fost ok.
Ma bucur ca ti-au iesit trufele, si chiar sint frumusele, ca cele din cofetarie, bravo!

Edit: era sa uit, pe linga tort, am vazut in album o dulceata de copilas, mai dulce decit toate prajiturile de pe lume, sa-ti traiasca!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mona , si eu am patit-o cu frisca la Dorna, mi s-a taiat, dar eu pana la urma m-am gandit ca am batut-o prea mult si am facut unt din smantana.Ma mai gandeam ca o fi si din cauza mixerului ca mi se parea ca nu bate prea bine.Mie mi s-a stricat mixerul si l-am luat pe al mamei mele si ea se plangea ca nu ii iese bezeaua si cand am incercat sa bat spuma niste albusuri nici mie nu mi s-au batut cum trebuie. Eu am incercat sa fac tortul cu jeleuri si nu mi-a iesit cu smantana La Dorna si am facut pana la urma cu frisca Hulalala.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Natali atata am auzit ca este buna prajitura "Brownies cappucino" si nu am mai putut rezista la pofta nebuna care ma chinuie de citeva saptamini si vreau sa zic ca buna ,buna ,buna rau sa papat imediat ,mersi pt reteta uite aici cum a iesit

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Natalia, Lucia B, am facut si eu triunghiurile cu cocos, a iesit super, sotul nu se mai putea opri din mancat...
numai bine!

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Dana, Babirusa, ce coincidenta, am facut ieri taman aceste 2 prajituri. Trebuia sa mergem intr-o vizita, care s-a contramandat, asa ca toate bunatatile ne-au ramas in intregime noua.
Pofta mare!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75292" target="_blank">Capitolul 9

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput