Deserturile Nataliei (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Dana, reteta de salata o gasesti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71541&whichpage=5" target="_blank">aici.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna ! Nati am facut azi lemon curd si a esit tare bun .L-am papat cu niste clatite din malai .Mersi de receta si pupici.

Poate pui recetele de salate si ciuperci marinate la tine in subiect ? ca sunt bune rau si merita incercate.

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

Alina, ma bucur tare ca ti-a placut, sa-ti fie de bine!

Daca pun retetele de salata si ciuperci, tre sa schimb denumirea subiectului.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Intrebare intrebatoare:unde se afla reteta prajiturii asteia cu cocos pe care o laudati ca nu o gasesc si nici nu am timp sa o caut bine (am cautat-o pe prima pagina a subiectului trecut).Merci.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Daniela, reteta e in acest subiect, pe pagina 5.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Natali mersi pt reteta,osa o pun si eu in aplicare

poze

Mergi la inceput

www.galanter.net/garbag/mishka5.jpg" target="_blank">Schema tortului masinuta pentru doritori.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Natalia, dar reteta tortului masinuta unde e? Eu n-am gasit-o, dar poate n-am fost atenta cand am cautat.Am vazut poza dar nu gasesc reteta

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Bumbacel, nu e nici o reteta in mod special, poti sa folosesti blaturile care iti ies cel mai bine. Eu am facut o singura data masinuta si am folosit pandispanul cu suc de portocale.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Natalia nu stiu ce am facut dar nu mi-a iesit crema tortului cu trufe.
Am facut exact cum scria: Dorna rosie cu 32% grasime, 150 de g de cioco rasa (am folosit 100 de Kandia amaruie si 50 de Milka cu lapte, poate o fi de la Milka ca e mai moale...). Am lasat-o la rece de vineri pana sambata. Sambata am batut cu mixerul la ea...vreo juma de ora sau mai mult ca nu se intarea, era lichida asa...si pana la urma, tot insistant, s-a taiat crema...uffff, groaznic, s-a facut ca o branza de vaci cu apa prin ea...L-am trimis repede pe sot sa cumpere alte cutiute de Dorna (era sambata la ora 12, la 14 aveam musafiri, blaturile erau coapte si am vrut sa il fac pana la urma). Am facut repede crema, am racit-o cu apa rece, am bagat-o in congelator pana s-a racit bine-bine, apoi am luat-o la batut. La fel, tot moale...moale rau. Am ansamblat totusi tortul ca mi-a fost mila sa nu folosesc blaturile, mai ales ca ma chinuiam deja de ore bune, crema a curs si pe langa. Nu am folosit toate blaturile (mi-au iesit vreo 13) ca nu mai aveam nici crema, l-am bagat la frigi si nu am mai scris nimic pe el. Noroc cu trufele ca au iesit bune. Musafirii care erau d-ai casei, parintii mei si socrii, au vfost incantati de gust, dar si-au amintit cu jind de tortul Brownies Cappuccino.
Asa ca, eu nu mai fac tortul asta, mai ales ca nu stiu unde am gresit. E bun la gust, dar migalos si crema aceea, nu-mi dau seama cum iese tare...
Ma poti lumina Natalia? La gust este yummy, f f bun, crema nu a ajuns pentru ca a tot "gustat" sotul meu din ea...Si a mancat si toate trufele. Am sa iti pun si o poza cu el, sa vezi ce prabusit e (tortul nu sotul )

Mergi la inceput