Clubul optimistelor (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pa Nico!
Gagix...unde-mi umblati? Mai...voi sunteti fie clubul harnicutelor fie clubul mutelor! glumesc.....

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Prezenta la apel! Dar mai trebuie sa si munceasca omul, nu...

Nicoleta , crezi tu ca cine se scoala de dimineata ajunge departe ?Eu nu sunt asa sigura....Dar OPTIMISM scrie pe noi, nu?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Fetelor... io l-as lasa... ca numa de gramatica nu-mi arde mie cu fi-mea pe interval...Da' nu ma lasa ta-su.L-a adus de la tara miercuri ca sa-i mai arat io... ca s-a trezit omu ca da fi-su capacitatea...
Asta mic e istetz.Dar are si multe goluri(ca deh! cin' sa stea de el sa invetze ca ta-su nu are -pe asta mic il creste soacra-mea...).
Si io nu prea pot sa-l ajut.Adica, daca avea ceva neclaritati, OK , ii aratam... da' daca nu a invatzat... io nu pot sa-l ajut cu nimic.De miercuri pana vineri... si daca faceam non-stop... tot nu reuseam.
Cam asta e.

Io declar oficial ca am terminat curatenia.Ce spuneti voi?Va ajuta soatzele? Al meu nu le are cu curatenia.Il bagi la gatit... e OK , il pui sa coboare de 15 ori 9 etaje... se duce fara sa comenteze.Dar la curatenie, nu l-am pus niciodata.Io sunt si mai nebunica asa.Ori fac curat sa-i stea , ori nu mai fac.Asa ca ...Nu zic ca ai vostri nu fac curat bine.Sa nu ma intelegeti gresit.Avem un prieten... face ala mai bine ca mine.Da' nu pot sa-l iau acasa la mine.Ca i-as da si masa, si casa si ce mai vrea el( nu va ganditi la prostii!!!!) numai sa-mi faca si mie curat

Hai ca intrai pe aratura. Afara bate un vant turbat asa ca nu ies afara cu maimu ca n-am chef sa faca ceva tocmai acum.Si nu mai am tigari....
Care-mi dai si mie o tigara? Cu filtru, fara filtru...nu conteaza.
Chiar bai...Voi stiti ce tigari fuma soacra-mea? PLUGARUL.Nu va zic cum putea cand venea pe la mine...ca io nu am usa la bucatarie... Acu s-a dat pe Ronson

Hai va pup.Acu stiti si ce tigari fumeaza socrosenia...Ce mai vreti sa stiti?

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Bãããh!
Ce dã mai scrisãi

Avem si POZE

Mergi la inceput

Hai bãh fetelor cu tigarea aiaaaa
Zgârcitelooooor!

Avem si POZE

Mergi la inceput

Goergi , iti dau eu o tigare .....kent 4 ...e ok ? cred ca e bun orice , atunci cand nu ai ..
Felicitri pt . curatenie .Un pup , drept premiu !

Dany

Mergi la inceput

Georgiana , da-i si tu ceva duminica , ca de esti sarbatorita?
Un zaibar akolo?

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

georgi, io si daca as avea tot nu ti-as da pt ca "tutunul dauneaza grav sanatatii". io sunt anti fumat

alexa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Goergi , iti dau eu o tigare .....kent 4 ...e ok ? cred ca e bun orice , atunci cand nu ai ..
Felicitri pt . curatenie .Un pup , drept premiu !

Dany

Bun si ala... ce sa mai zic...io bag Marlboro lights... da sunt bune si ale tale..Aprinde-ti tu una si pentru mine.Iote.Io am acilea pe DC si uitasem.Bag acus doo.Iote

Cat despre cinste...Dau! Va astept pe la mine.Daca vreti ia uite de-acu o bere

Nu stiu... am o stare asa... uite exact ca asta imi vine sa fac pe-aci prin casa.
Ma duc sa-mi sun soatza.Pai ma mau tine mult nefu....mata mey!Voi la ce va gandeati?Rusinicãããã!

Avem si POZE

Mergi la inceput

Georgi , ma duc acuma la fumat ...pt.tine..
Ies si eu la o bere acusica, dupa 19.00 cand termin programul.Eu lucrez de la 11.00-19.00 , sunt smechera .

Dany

Mergi la inceput