Clubul optimistelor (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ingrozitooooor!!!
Ma uit la stiri si plang
Oameni evacuati cu forta in Dolj.
Of!!!!!
Si eu imi fac probleme ca n-am tigari...

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

cite un la toate,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Geo hai nu mai fi trista...din pacate lucrurile acestea se intampla si nimeni nu pare sa poata face ceva! Cu Dumnezeu inainte!
Vrei un marlboro lights? Iti dau io!!!.....ieshi la geam ca-ti arunc!
Mami sa nu te superi pe noi ca vb de vicii, da?
Dany...beruiala placuta!
Him pup si tie, fata draga!
Io sunt hapi...maine lucrez pana pe la 13 si apoi free pana miercuri! Viata nene!
Catelu' l-am tuns ieri(e chelios si e sufletelu' meu), pe ta-su-l iubesc pe zi ce trece mai mult, suntem sanatosi si avem o casnicie fericita si o viata frumoasa, familia mi-e bine sanatoasa....gata, v-am dat raportul! Mai trebe???

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Sunule am schimbat canalul oricum.Mai bine sa nu mai vad.Mersic de tigare.Mi-a adus si mie tati.Sa fii la fel de fericita si de acum inainte.

Va pup pe toate celelalte.
Da chiar...unde sunteti?V-au venit colegii acasa si nu mai aveti timp de compi?Io am bagat iar la spalat.

Traiasca cine a inventat masina de spalat!!!

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Georgi, sunt aici, gata .Nu am mai fost la bere inoras, am luat acasa la pachet.Am cumprat un cadou pt o tiza de a ta , my syster, dar care se numeste Georgeta -si pt. ziua ei de nastere, implineste o varsta rotunda- juma de secollllllllllllllllllllllllllllll....sa ii dea D-zeu sanatate , ca doar pe ea o mai am ....I-am luat un inel f f f dragut din aur , pe care am sa il port si eu , mai inkolo...mai la vara...facem schimb...si moare lumea de invidie ca periodic apar cu alta bijuterie...sa moara nene de ciuda....ca vb cantecului" nu exista in lumea asta ...sora ca a mea..."..si inca nu am baut bere..abia mananc , asa repede in fata pC-ului....

Smile, fercit-o!Atat de mult timp liber.Te invidiez....dar lasa ca meriti...si o sa am si eu concediu....la vara..

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Sunt asa fericita!!! Poate unora nu le plac, dar eu sunt pur si simplu innebunita dupa LACRAMIOARE. Si acum a iesit sotul cu cc catelu afara. A sunat la interfon, i-am deschis...dar n-a urcat. M-a sunat pe mobil sa-mi spuna ca Alex mai vrea sa stea afara! Ok....peste 15 min suna iar, urca, io cu capul in catel sa-i scot zgarda si...cand am ridicat privirea sotiorul meu era cu un IMENS buchet de lacramioare! Cica asa...ca a venit primavara si ca "tu esti primavara mea"!. Offff, ce tare-l iubesc!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Sunule din ce povestesti tu, il iubesc si io pe sotiorul tau.Nu te superi...da?Il iubesc ca stie sa te faca fericita.Asa ma bucur cand vad cupluri care se inteleg... pe amandoi.
Dany frumos gest.LA MULTI ANI pentru dubla anivesare din partea mea.Sa-ti traiasca si sa va bucurati una de alta. pe amandoua.

Io am bagat-o pe maimu la nani, pe tati l-am trimis sa-mi mai cumpere una-alta, cand ine mancam si pe urma mai fac cu asta mic la romana.Dar tot bag nasu pe-aci...

toata gashca
Băi ce-mi place ca va gasesc mereu pe primul loc...De fapt acolo ne si e locul, nu?Moama, ce modesta sunt...

Avem si POZE

Mergi la inceput

Pup si eu Geo scump ce esti!
Dany la multi, multi ani pt surioara ta! Imi creste inima cand vad frati asa uniti! Eu sunt asa cu verisorii, pentru ca nu am fratiori!
Sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce-i mai frumos in viata!

Bhey....pe mine ma bufneste rasul cand ma uit la catelu asta! E asa hazliu tuns...parca nu e el, manca-l-as io pe el de sufletel iubit!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Multumesc fetelor!Sa va traisca si voua fratii sau surorile sau verii!

Te invidiez Smile , pt. lacramioare .Mie imi plac f f mult!
Sper sa gasesc duminica la Bacau sa ii fac un super buchetei sorei mele, ca sunt favoritele ei.
Sunule vreau sa vad si eu catelul!

Georgica, lasa copilul in pace , nu-l mai stresa cu atata carte!SI SUNTEM THE BEST ,,,,,,,REVIN LATER....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Imi dau seama cam cum arata.Si cum s-o plimba el pe sub nasul vostru de parca totul ar fi ok...
Radeti de bietul animal, ai?Parinti denaturati...

Avem si POZE

Mergi la inceput