Clubul optimistelor (7)
Raspunsuri - Pagina 9
SunSmile spune:
Pa Nico!
Gagix...unde-mi umblati? Mai...voi sunteti fie clubul harnicutelor fie clubul mutelor! glumesc.....
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
daniela_daneza spune:
Prezenta la apel! Dar mai trebuie sa si munceasca omul, nu...
Nicoleta , crezi tu ca cine se scoala de dimineata ajunge departe ?Eu nu sunt asa sigura....Dar OPTIMISM scrie pe noi, nu?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Fetelor... io l-as lasa... ca numa de gramatica nu-mi arde mie cu fi-mea pe interval...Da' nu ma lasa ta-su.L-a adus de la tara miercuri ca sa-i mai arat io... ca s-a trezit omu ca da fi-su capacitatea...
Asta mic e istetz.Dar are si multe goluri(ca deh! cin' sa stea de el sa invetze ca ta-su nu are -pe asta mic il creste soacra-mea...).
Si io nu prea pot sa-l ajut.Adica, daca avea ceva neclaritati, OK , ii aratam... da' daca nu a invatzat... io nu pot sa-l ajut cu nimic.De miercuri pana vineri... si daca faceam non-stop... tot nu reuseam.
Cam asta e.
Io declar oficial ca am terminat curatenia.Ce spuneti voi?Va ajuta soatzele? Al meu nu le are cu curatenia.Il bagi la gatit... e OK , il pui sa coboare de 15 ori 9 etaje... se duce fara sa comenteze.Dar la curatenie, nu l-am pus niciodata.Io sunt si mai nebunica asa.Ori fac curat sa-i stea , ori nu mai fac.Asa ca ...Nu zic ca ai vostri nu fac curat bine.Sa nu ma intelegeti gresit.Avem un prieten... face ala mai bine ca mine.Da' nu pot sa-l iau acasa la mine.Ca i-as da si masa, si casa si ce mai vrea el( nu va ganditi la prostii!!!!) numai sa-mi faca si mie curat
Hai ca intrai pe aratura. Afara bate un vant turbat asa ca nu ies afara cu maimu ca n-am chef sa faca ceva tocmai acum.Si nu mai am tigari....
Care-mi dai si mie o tigara? Cu filtru, fara filtru...nu conteaza.
Chiar bai...Voi stiti ce tigari fuma soacra-mea? PLUGARUL.Nu va zic cum putea cand venea pe la mine...ca io nu am usa la bucatarie... Acu s-a dat pe Ronson
Hai va pup.Acu stiti si ce tigari fumeaza socrosenia...Ce mai vreti sa stiti?
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
georgi75 spune:
Bãããh!
Ce dã mai scrisãi
Avem si POZE
georgi75 spune:
Hai bãh fetelor cu tigarea aiaaaa
Zgârcitelooooor!
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Goergi , iti dau eu o tigare .....kent 4 ...e ok ? cred ca e bun orice , atunci cand nu ai ..
Felicitri pt . curatenie .Un pup , drept premiu !
Dany
daniela_daneza spune:
Georgiana , da-i si tu ceva duminica , ca de esti sarbatorita?
Un zaibar akolo?
Dany
alexa si mami spune:
georgi, io si daca as avea tot nu ti-as da pt ca "tutunul dauneaza grav sanatatii". io sunt anti fumat
alexa
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Goergi , iti dau eu o tigare .....kent 4 ...e ok ? cred ca e bun orice , atunci cand nu ai ..
Felicitri pt . curatenie .Un pup , drept premiu !
Dany
Bun si ala... ce sa mai zic...io bag Marlboro lights... da sunt bune si ale tale..Aprinde-ti tu una si pentru mine.Iote.Io am acilea pe DC si uitasem.Bag acus doo.Iote
Cat despre cinste...Dau! Va astept pe la mine.Daca vreti ia uite de-acu o bere
Nu stiu... am o stare asa... uite exact ca asta imi vine sa fac pe-aci prin casa.
Ma duc sa-mi sun soatza.Pai ma mau tine mult nefu....mata mey!Voi la ce va gandeati?Rusinicãããã!
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Georgi , ma duc acuma la fumat ...pt.tine..
Ies si eu la o bere acusica, dupa 19.00 cand termin programul.Eu lucrez de la 11.00-19.00 , sunt smechera .
Dany