Clubul optimistelor (7)
Raspunsuri - Pagina 8
daniela_daneza spune:
Ura ! A IESIT SOARELE , timid dar s-a luminat , cel putin aici la mine si nu mai ploua!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
Uffff...la mine inca nu! Si astia mai spun ca si de Paste e urat...si noi mergem la ai mei si o sa vad si eu faleza inundata! Nu-i de ras, dar mi se pare ca suntem in secolu' 16....atatea case darmate, oameni pe drumuri! Of, of...
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Ura ! A IESIT SOARELE , timid dar s-a luminat , cel putin aici la mine si nu mai ploua!
Dany
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
alexa si mami spune:
dany, Doamne ajuta pe prietena ta!
georgi, binenteles ca glumeam.
si la noi s-a oprit ploaia da' s-a stirnit un vint de mama mama...
alexa
georgi75 spune:
M-ati gasit...m-am prins ca glumeati...
Oricum acum ma razbun pe el ...ca-l stesez cu romanaaaaa
fug ca s-a trezit nebuneca...La ora asta??? a dormit putin!!!
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
malla spune:
m-am impacat cu sotul, ma da batuta in cap mai sunt...sa supar eu omul degeaba!!! Saracul acuma freaca baia, ca numai baia mi-a mai ramas si s-a oferit sa o faca el... cum puteam sa il refuz? Doar m-am hotarat sa nu il mai supar!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
daniela_daneza spune:
Imi mplace aici la voi.Ca e atmosfera vesela, OPTIMISTA , si multa animatie.
Adinell, bine ca ti-a venit mintea la cap...sper ca nu te superi...sa te certi asa de dragul hartagului...sau ca sa fie dulce impacarea ?
Georgi, nu stresa copilul .......e si el in vacanta ...
Dany
SunSmile spune:
Adri bine ca-ti veni mintea si vezi sa nu mai superi bunatate de baiat ca te ! Iote face si curat si tu....brrrr, vezi ca io-s k o soacra!
Madam Geo, mai lasa-l ma si pe el in pace..abia a luat vacanta si tu hop-tzop cu lectiile! Ufff...hai nu fi nesuferita cu bietu copil!
Dany ma bucur ca te simti bine cu noi...atunci sigur o sa ramai!
Gashca optimizata ce mai zice?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
NicoletaB spune:
eu ma trezesc asa de dimineata 6.20 pt ca la 7 trebuie sa plec spre munca (incep ptogramul la 8) si ma trezesc si la 5.50 in diminetile in care am eletrostimulare de la 7.30
la ora asta ma trezesc si-n concediu, daca ma trezesc mai tarziu de 7.30 am o durere de cap si o moleseala
si apoi "Cine se trezeste de dimineata departe ajunge"
vreau soare, vreau chef de viata
alexa si mami spune:
aici sunt gasca!
culcat zgubilitic de cupil si tre sa spal 1,5t vase.
georgi, au dreptate fetele, in saptamina mare nu se fac lectii.
adriana, bravo de impacaciune. nici nu e bine sa stai mult suparata ca faci riduri. si al meu coleg a prestat baia, iar la bucatarie ne-am unit fortele s-o dovedim mai repede :)
alexa