Clubul optimistelor (7)
Raspunsuri - Pagina 7
BraveGirl spune:
NU MAI POOOOOT! Vreau soare, caldura...nu mai vreau vreme urata, m-am saturat
==========
Corina
Albumul meu
eveline spune:
Salutare optimiste!
Mai fetelor dar aveti o viteza ceva de speriat....ieri eram bine merci la pag 9 si azi gasesc capitol nou la pag 5....bravo voua!
Eu simt ca nu mai am timp pur si simplu pentru cate am de facut....si n-am multe....cred ca nu stiu sa-mi gestionez timpul bine!
Va pup si merg sa mai trebaluiesc ceva!
Ana si Bianca-iubita
malla spune:
mai fete aici ploua si e urat afara... eu sunt deprimata, maine am musafiri si nu am chef de nimic,.. am reusit sa il supar si pe sot,.... care de obicei nu se supara! Mai cate traznai poate face omul la deprimare!!! imi vine sa imi trag palme, nu alta!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Gata fetele.I-am dat de lucru la nepot(e in clasa a VIII-a si-l mai ajut la romana).Asa ca sunt barosană pe calculator....Voi ma invatati la prostii ai?Lasa-l ma sa se joace si el ca el sta la tara si i-o fi si lui drag...
Si la noi e nashpa timpul.A plouat si acum bate un vant salbatic Nu vreau sa va deprim si mai rau dar am auzit ca asa o sa fie vremea pana luni dupa Paste
Io am dat iar drumul la centrala .Si io m-am saturat de vreme... dar ce sa fac?Asta e...
Hai pupici si revin
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Sunsmile , important este sa te spovedesti, indiferent ca ai tinut tot postul sau numai saptamana aceasta...Curaj !
Bravo Georgi , stiu cum e sa fie bataie pe calculator .Noroc ac la servici sunt singura si pot sta mereua, ca acasa ma bat cu nepotul pe calc..sta cu mine ..e student ...
HAI STEAUA !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Sunsmile , important este sa te spovedesti, indiferent ca ai tinut tot postul sau numai saptamana aceasta...Curaj !
Bravo Georgi , stiu cum e sa fie bataie pe calculator .Noroc ac la servici sunt singura si pot sta mereua, ca acasa ma bat cu nepotul pe calc..sta cu mine ..e student ...
HAI STEAUA !
Dany
In cazul asta io sunt in avantaj....Al meu e in trecere pe-aci si in plus, io il prostesc mai repede ca e mai mic...
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Dupa toata vremea urata de afara si dupa mizeriile umane am primit o sper veste: o prietena de a mea , f. buna mi-a spus ca e INSARCINATA in 6 saptamani.Ma bucur pt. ca isi doreste f mult un copil si a pierdut deja 4 sarcini, una chiar avansata -cm 8 saptamani ..sa dea Dumnezeu ca asta sa evolueze normal desi mi-a spus ca are iminenta de avort ....
Dany
SunSmile spune:
Dany ai dreptate! Mi-e ciuda ca e primul an cand postesc asa putin. Dar nu pot sa stau fara lactate si oua...e recomandare devenita ordin din partea medicului! O sa merg totusi la spovedit...la preotul pe care-l simt mereu asa de aproape!
felicitari prietenei tale! Sa o ajute Dumnezeu sa aiba sarcina usoara si BB sanatos!
Voi fetele?
Adri de ce superi baiatul? Ia nu te mai enerva inutil, te rog!
Geo...e bine ca-l ajuti pe nepotel...si sa stii ca noi glumeam! Pana la urma e un copil care se bucura de calculator!
Pup la fete
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE