Clubul optimistelor (7)
Raspunsuri - Pagina 6
NicoletaB spune:
neata optimisrelor
desi e tarziu, nu la ora asta m-am trezit ci la 6.20
harnicuta de mine
BraveGirl spune:
Inseamna ca eu sunt cea mai lenesa? Eu m-am trezit la 9, dar am mai stat in pat pana la 10...eu sunt vesnic adormita.As dormi toata ziua.Nu stiu ce sa mai fac...
==========
Corina
Albumul meu
diadaniela spune:
Corina,la sa ,dormi cat vrei tu!
Cand o sa ai un bebe nu te mai intilnesti cu somnul prea des.
Nicoleta ,dar tu de ce te-ai trezit cu noaptea-n cap?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
'neata! ce vremeeeee de kko. ploua de rupe si ieri a fost asa cald si frumos. nu-mi place!!!
sunule, pe tine chiar nu te prinde somnul niciodata? sa-ti vina sa dormi asa vreo 8-9 ore.
alexa
georgi75 spune:
Si io m-am trezit de multa vreme da e un nepot de-al soatzei pe la noi si se mai joaca si el la calculator.Acum i-am dat o pauza sa intru si io pe la voi.
Adinella la ora aia? Parca eram io... Da mai nasol a fost ca nu te-a lasat Andreiu sa faci nani.Cred ca incep dintisorii.
Pup toate fetele vrednicutele ca nu prea am noutati.
Sunuleeee pai nu crezi ca ar fi cazul sa incepem sa tipam?
....HAI STEAUAAAA!
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
alexa si mami spune:
georgi, spune-i nepotului ca monitorul radiaza si nu are voie sa stea prea mult la calculator.
alexa
SunSmile spune:
LOL! Ba da...in vacante si duminica(uneori)!
Geo...da din coate si fa-ti loc la comp! Si...incepem sa strigam, desi is ragusita foc! Deja imi tremura picioarele cand ma gandesc la meci...of, of
quote:
Originally posted by alexa si mami
'neata! ce vremeeeee de kko. ploua de rupe si ieri a fost asa cald si frumos. nu-mi place!!!
sunule, pe tine chiar nu te prinde somnul niciodata? sa-ti vina sa dormi asa vreo 8-9 ore.
alexa
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
diadaniela spune:
georgi, spune-i nepotului ca monitorul radiaza si nu are voie sa stea prea mult la calculator.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Pai se joaca semifinala cupei UEFA.
Joi, 20 aprilie, ora 20.45 Stadionul Lia Manoliu (transmis in direct de Realitatea TV) meciul tur STEAUA - Middlesbrough. Returul va fi la englezi, pe 27 aprilie si va fi transmis de TVR1 de la ora 22!
Si HAI STEAUA!
quote:
Originally posted by alexa si mami
vreau si eu detalii despre meci, pliz!!! cind? unde? cu cine?
alexa
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE