Clubul optimistelor (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

eram in trecere

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Nici eu nu mai prea intru pe aici ca tot fac la curatenie... maine fac baia... si apoi gata, am gatat cu tot!!! Andrei nu doarme si ma enerveaza... mai si rade pe deasupra... mi-e somnnnnnn!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi faina va doresc!
Pup

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

neata si la mine!!! As mai dormi, dar Andrei e treaz, mananca un ursulet de ureche... Il mai las o ora si il adorm automat!!! Ca nu mai rezist eu...

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Ce ma plictisesc! Si voi continuati sa faceti nani... Sunule ce faci, nu dai trezirea?

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Zici tu mai Adri sa le trezim la ora asta? Hai sa le mai lasam macar pana la 8.30

quote:
Originally posted by adinell

Ce ma plictisesc! Si voi continuati sa faceti nani... Sunule ce faci, nu dai trezirea?

Adinella

Andrei si Adriana

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

No gata! E trecut de 9, deci TREZIREAAAAAAAAAAA!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

gata, sunule, m-am trezit... daca ai spus tu! am inceput sa o iau pe urma ta, sa dorm 4 ore pe noapte. si vad ca se poate. numai ca eu ca sa functionez bine trebuie sa ma trezesc tarziu (si sa ma culc spre dimineata).

mai, e o ploaie urata la bucuresti... dar totusi pomii sunt inverziti si e un miros innebunitor de primavara. asta-noapte am dormit cu geamul deschis si inveliti cu plapumioara groasa, groasa. m-am trezit cu pofta de viata.

pupicei

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza optimistelor !M-am trezit pe la 7.00 dar am fost la biserica, la spovedit .Ma simt altfel, usurata si cu pace in suflet !
Fug la servici .Vb later.
Sa vad ce ati mai facut intre timp.De Pasti plek la Bacau la sora mea , dar inca nu stiu cand ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Ce frumos, Dany! Bravo tie ca ai reusit sa ajungi! Eu cu o saptamana de post(asta) nu ma pot prezenta, dar macar voi merge la denii!

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Neatza optimistelor !M-am trezit pe la 7.00 dar am fost la biserica, la spovedit .Ma simt altfel, usurata si cu pace in suflet !
Fug la servici .Vb later.
Sa vad ce ati mai facut intre timp.De Pasti plek la Bacau la sora mea , dar inca nu stiu cand ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput