Clubul nurorilor (38)
Raspunsuri - Pagina 4
fannna2003 spune:
iar vorbiti de mancare???...meeei aveti mila de mine...ca mai am vreo 2 ore pana ajung acasa...tre sa merg la mama sa o ajut la ceva si pe urma imbarcarea...vine soata dupa mine si go home..
yupiiiii abia acum am vazut cat e ceasu...plec la mama....
de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
fannna2003 spune:
las ca ma salveaza ea....mancare ca la mama acasa...suna grozav...
pupici la norici si neamuri
ne mai auzim maine...sper sa fiti prezente...ca am sa strig condicutza...
de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
BraveGirl spune:
Pt ca postesc azi am bagat multe fructe in mine..si acum am o senzatie la nivelul terminal al tubului digestiv....poate ma apucacand sunt la proba la rochie....
==========
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
No, bine! Vreau noul Toyota Yaris, cu piele neagra si insertii portocalii, cu "jentzi" speciale si motor de 1,4 sau 1,6 si sa fie portocalie. Nu-mi trebe putere...pt asta le avem pe celelalte doua. Vreau doar o masina micutza, usor de "plombat" prin diverse parcari si foarte hazlie. Acum o sa am de asteptat chiar vreo doua luni , dar nu conteaza!
quote:
Originally posted by camelia72
Sun,la cate se scriu aici pe forum,despre alimente,medicamente,anticonceptionale,cosmetice...
nu stiu de ce s-ar crede ca am face noi reclame la masini...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
marinar spune:
Cica se duce un tzigan la pescuit cu un Mertz 600 SEL.Coboara tziganu din masina. Scoate mulineta de aur cu fir de matase si ac de diamant si da la peste.
Cand, ia sa vezi minunatie:
Prinde pestisoru de aur.
Ptiuuuuu....
La care pestisoru':
Stii eu sunt pestisoru' de aur cu alea 3 dorintze...
Tziganu: ZI CE VREI...
marina
pozici
marinar spune:
Un melc bate la usa unui urs. Iese ursul, se zgaieste, nu vede pe nimeni, dupa care se uita in jos si da de melc. Enervat, il ia pe melc de guler si-l azvarle cat poate de departe. Dupa 6 luni se aud iar batai in usa ursului, care iese din casa si da cu ochii de melc. Melcul, nervos: "Ia asculta, ba, ce-a fost faza asta de adineauri?"
marina
pozici
SunSmile spune:
Mey...da' Cherruca mea unde-o fi???
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
marinar spune:
Un barbat vine de la baute cu pretinii, intra in casa si striga: - FEMEIE, CINE-I SHEFU' IN CASA ASTA?? Nevasta-sa îi altoieste scurt un dos de palma peste fata. Barbatul raspunde spashit: - Ce, n-am voie nici sa intreb?!!
marina
pozici
clauf1000 spune:
un barbat vine acasa noaptea tarziu beat mort. dimineata ii spune sotiei:nevasta, iarta-ma ca am venit aseara tarziu, beat si cu un ochi vanat. sotia: stai draga linistit, cand ai ajuns acasa inca nu aveai ochiul vanat...