Clubul nurorilor (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Sun,m-ai dat gata cu oranjada ta sa-i faci poze si s-o dai si la noi,oamenii de rand,imi plac si mie masinutzele alea suparate rau dar...nu e buget,maica!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fetelor, surpinzator, azi chiar am avut de lucru
Vad ca ati dat-o pe origini.Deci, sa va explic cum sta treaba la mine, ca e corcita raumama e nascuta la husi, crescuta 28 de ani la timisoara, dupa care a venit in bucuresti, tata e din galati, scolit si ramas in bucuresti, un bunic basarabean si eu nascuta si crescuta in bucuresti. Cam atat cu originile, ca mai am putin si-mi prind urechile.

Sunule, dar nu esti deloc pretentioasa! Cand o iei, sa ma plimbi sip e mine cu ea, macar o tura, da? Ca doar nu o refuzi tu pe mama nepotelului/nepotelei tale
fata frumoasa

Razuca, frumos din partea soacrei sa-ti faca un asa cadou. Sa nu te mai aud ca zici ceva de ea, ca fac urat.Eu am luat ace de siguranta micute in loc de ace de gamalie, sa nu le piarda invitatii(am urat prostiile alea care se pun in piept, dar, stiti voi cum e cand toata lumea isi baga nasul)

Cami, ce-ti mai fac micutii, sunt mai bine? si sanatate

Andreea, sanatate multa lui iubi. Las’ ca se face bine pana sambata si veti fi impreuna, acasa, de sarbatori. Simt eu ca asa va fi
fetele

Lavi, nu fi suparata din cauza perdelelor, poti spune ca acum asa e la moda, sa fie sifonate, sa vezi cati or sa te imite
fata frumoasa

Lavi, ti-am simtit lipsa
multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Flavia, iar ai musafiri, petrecareata mica ce esti Am vazut pozele de la Lacul Rosu, sunt superbe. Ma bucur tare ca v-ati distrat. Am fost si eu acolo de 2 ori, mi-a placut tare mult, cred ca in vara asta mai dam o tura prin cheile bicazului.
Distractie placuta cu musafirii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna dimineata! Auuuuuu, cat ati scris, am avut ce citi. Mai e cineva pe aici? Sau iar am ramas singurica?

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

cherry, draguta si simpatica ca de obicei!!! uite un si o de la mine !!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cherry SIGUR te plimb!!! Numai sa ai curaj Multam fetele, o sa va arat masinutza cand vine!
Nadia welcome!
Eu fug acasica la baieti! Mi-a dus azi sotu copilu la tuns si sunt tare curioasa. Mai ales ca cica l-a facut asa cum trebuie ei(westie) sa fie...si mie nu imi prea plac asa chei. Da' tot il iubeste mama.
Pup la fete!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

cherry scumpa.

Lavi dragut cadou, mai ca m-as juca si eu cu asa ceva :)

Nadia nu est singura, da imediat imi vin musafirii :) Voiam sa iti trimit un PM sa povestim ceva, da acu nu cred ca apuc :)

fetili:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am fugit si eu la rochita.
Mai vorbim diseara

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Fla, trimite un PM rapid, ca acu' m-ai facut curioasa...

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gata fetele si a doua zi de munca! Am invatat o groaza de lucruri noi. Acum va ca ma asteapta geamurile! Si trebe sa fac si ceva papica pentru iubi pe cand vine de la scarbici diseara. O seara faina va doresc! Pe maine!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput