Clubul nurorilor (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Sunule, ma risc, am incredere in tineSa ne pui poze cu alexutu tuns, ca tare e scump fata

Lavi

Corina, cred ca mi-a scapat ceva o sa fii nasica?

Nadia, sunt siu eu aici, sper sa mai pot respira un pic, ca azi am avut mult de munca, ceea ce nu prea se intampla. Scumpa, cum mai esti, care mai e starea ta de spirit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

A.cicel, imi pare rau ptr iubi tau, ii doresc multa sanatate, tie la fel si va doresc sa va petreceti sarbatorile acasa.
Eu sint iar pe fuga, am venit mai repede de la lucru, acum mergem la cumparaturi. Am papat ca am fost asteptata de ai mei cu masa pusa, ce nu mi-ar place asta zilnic.
Am intrat scurt sa semnez condica.
Pupicuri la toate fetele,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele voi ce praji faceti de Pasti?? sau cumparati??

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Cherry, noi am inceput tratament cu radacina de maca (capsule, 4/zi). Acu' sa vedem ce-o fi; am inceput abia sambata; TU cum esti, iubita? Daca pana duminica iubi meu se simte mai bine (e racit, saracutzu') am planuri de masa la restaurant, cu vin bun si apoi... stitzi voi; vom vedea cums e simte iubi meu.
Lavi, acu' tre sa plec la bronzat si sa-i iau cadoul de Pasti lui iubi meu (cam tarziu, dar e ok), dar cand ma intorc iti dau un link unde o sa pun poza cu tortul cu fructe ce l-am facut eu de Pasti, duminica trecuta. Noua tare ne-a placut, e super racoros, cu multe fructe si fff zemos... YAMMY.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

fetele, ati plecat acasa toate?????

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by lavinai

fetele, ati plecat acasa toate?????

Lavi, da' pe mine chiar ma ignori cu desavarsire??? Da' se poate?!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

scuze fata frumoasa!!!!!! Pai tu nu ai zis ca pleci la bronzat???
acuma ma uitam la pozele tale din album si ma miram (ptiu-ptiu) ce ochii superbi ai!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Fetele venit si eu repede la condicuta ca am avut o zi infernala. Toata lumea vea sa aiba casa gata inainte de Paste, acolo unde se poate am rezolvat unde nu, NU; Dar ce ei inteleg? In sfarsit clienti cu fitze!
Sun frumoasa masina ti-ai ales!Eu de luna viitoare m-apuc de condus (ca ne-am luat un Opel Astra si Florina scrie pe el ca al meu are!)N-am mai condus fetele de 3 ani sper ca e ca mersul pe bicicleta!
Nadia spor la bronzat! Eu n-am fost niciodata ca eu is mai ciocolatie asa!
Lavi eu cred ca n-am timp sa mai fac si prajituri poate doar o pasca, sa vedem in rest - cumparam!
Him mi-ar placea si mie sa m-astepte masa gata! La mai multe mese de-astea!
Alynutza ma bucur ca-ti place noul job, chiar eram curioasa care sunt impresiile.
Flavia iar musafiri? Sa-ti traiasca!
Hai ca ma pregatesc de plecare poate mai am timp mai mult maine ca azi fusera si sefii pe cap!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Acush am aterizat si eu...mai e cineva?
Flori bafta la condus si s-o stapanesti sanatoasa si fara evenimente! Poate ne intalnim cu ti-tiurile! Io mai prin iulie asa...dar pot sa vin cu aia mare pana atunci!
Nadia spor la bronzat! Si eu am inceput iar sa merg si sper k pana de ziua mea sa nu mai fiu branza..topita! Si asteptam tortu...si explicatiile despre "papa aia cu nume greu".
Cherry pup la fata...si plimbam, plimbam!
Hai ca merg sa vaz ce poze ii facu iubi meu la catzel! Care apropos....e tot al meu, numai ca nu e pufulete cu cheliete! Da'l iubesc de morrrrr! Scumpi lu' mami!
Pup...revin

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iata si baiatul mamii...chelios...da' iubit tare de tot!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/steli100/detail?.dir=/da9c&.dnm=7cf7.jpg&.src=ph

p.s. sunt vreo 4 poze, pe care nu le-am sters...erau acolo pt o prietena ce nu ma credea ca fac cc curat!(in loc sa stau la barfe)

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput