Clubul nurorilor (38)
Raspunsuri - Pagina 10
Alynutza spune:
Fanna, chiar nu am vrut sa sune ca un repros, evident ca suntem adulti si nu fac pe mironositza. Si eu sunt genul "ce-i in gusa si-n capusa". Mie personal mi s-a parut ca parodiaza traducerea in romana a lui "happy easter", cu care eu nu sunt de acord.
sper ca nu te-am suparat, ca nu intentionez sa supar pe nimeni. Si condoleantze pentru pierderea ta.
Sun, stiu ca asa e freza, c-ai mai zis. Dar, cum spui tu... o sa-i creasca la loc
Raza, te cred ca te enerveaza, si eu ma cam sucar pe mama cand face planuri ca ce o sa facem noi cu banii de la nunta, chiar daca face planuri sa investim in noi si in casa noastra. Dar voi lasati-o sa spuna ca ea si faceti ca voi. Si incearca sa-ti pastrezi calmul ca nervii strica la frumusete
cherry22 spune:
Neata, fetele!
Si azi o sa fiu cam ocupata la job, dar mai trec pe la voi, ca imi sunteti tare dragi.
Sunule, unde sunt pozele despre care vorbesc fetele, ca vreau si eu sa le vad si nu stiu unde sa le caut
Tare dragalas este alexutu, imi vine sa-l smotocesc, asa de drag imi este. Eu sunt moarta dupa catei si pisicute, le-as lua pe toate la mine.
Flavia, azi faci trebusoara prin casa? Hai ca te dam absent motivat
fata harnicutza
Razuca, soacra sa-si faca imbunatatiri prin casa pe banii ei, ca voi aveti alte planuri. Ooofffff, acriturile astea...
fata
Fanna, si mie imi plac oamenii directi, sinceri, nu suport prefacutii si mironositii
Alynutza, spor la treaba!
pup fetele(azi is tare pupacioasa)
BraveGirl spune:
Neata gagici!
Sun-e un scump puiutl tau.Sa-ti traiasca!
Cherry-da, o sa fiu nasa in iulie.
Acum incerc sa citesc ce ati mai scris.
==========
Corina
Albumul meu
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Neata gagici!
Sun-e un scump puiutl tau.Sa-ti traiasca!
Cherry-da, o sa fiu nasa in iulie.
Acum incerc sa citesc ce ati mai scris.
==========
Corina
Albumul meu
Corina, felicitari, sa-ti traiasca finutii! Si eu voi fi nasa tot in iulie, pe 16. Abia astept, caci sunt primii nostri finuti.
SunSmile spune:
Corinutza cum a fost proba la rochita?
Cherry pe pagina 4 e link-ul! Pup si eu la fata!
Alina sa nu te superi cumva ca-ti dau bataie! Ca eu ii spuneam Fanei ca-s la fel k ea, nu faceam referire la nimeni, ok? Pup si spor la noile task-uri!
Gagici? Cam tacute azi....
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
diadaniela spune:
ce fac nurorile?
mai fetele ,ce vreme urata !Imi beau si eu cafeaua si decolez.ma duc prin oras sa-mi cumpar ceva haine si incaltari.trec intai pe la mama sa las copilul ,ca doar n-o sa o las cu soacra.
Lavinia ,esti cam scumpa la vedere!
Flavia,tu esti in curatenie? Mai spune ceva!
Pup toate fetele!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
cherry22 spune:
Sunule, eu m-am uitat doar la o singura poza cu alexutzu, nu am vazut ca erau mai multe. Superba bucataria, dar si bucatareasa, si mai si
Danuta, spor la cumparaturi! Sa ne spui si noua cu ce te innoiesti.
Lavi, pe unde esti? Ne e dor de tine!
BraveGirl spune:
Sun-inca nu am ce proba...am fost doar sa discut ce vreau(asta daca nu ma razgandesc,ca eu cam asa sunt.Azi vreau ceva, maine altceva)
Ieri a fost socrul in vizita la ai mei, la Constanta, iar noi (eu si iubi) am iesit la restaurant cu soacra.Vedeti ce nora buna sunt?
==========
Corina
Albumul meu
diadaniela spune:
Corina,da,esti o nora tare buna!
Din cand in cand mai am si eu puseuri din astea de bunatate,dar dupa imi dau seama ca m-am chinuit degeaba.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
camelia72 spune:
'Neata,fetele!
Imi beau si eu cafeaua impreuna cu voi,sunteti toate niste dragutze!
Sun,,e tare frumusel baietelul tau,sa-ti traiasca !
Ai mei copii sunt ceva mai bine,Mihai a scapat dar pe Georgi a apucat-o aseara durerea de masea iar acum o astept pe mama sa vina sa stea cu cel mic sa pot merge cu ea la stomatolog,e asa urat afara...nu il mai scot pe Mihai din casa pe o asa vreme ca-mi e frica sa nu boleasca iar!
Fetelor,ceva,poze cu zugravit si amenajat camere de copii nu aveti?
Va pup pe toate...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE