Bebelusi de iulie-august 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 9
brianamica spune:
Acusor, , cred ca asta e cea mai tare!!!!
Stai calma (desi eu nu stiu daca as fi putut) si vezi-ti de planurile tale !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
brianamica spune:
Sa nu uit...
Fete cu BB 2..... datii tot inainte ca eu sunt pentru !!!
Nici nu va imaginati ce va echilibreaza BB2 !!
Asteptam noutati.... fierbinti !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Albinutzza spune:
Acusor, asta chiar e tare. Tu mergi inainte si sa fiti sanatosi sa puteti sa-l faceti si pe al 2 lea Felicitari pt dintzoci
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
corbioana spune:
Pup si eu toti bebelusii frumosi: am vazut poze cu Eva in rochita de doamnisoara draguta foc, cu Ana pe care o pupam de doua ori sa fie sanatoasa, ca frumusica e deja si pe mama ei Briana ca sa fie puternica; Bondariciul e un zglobiu simpatic foc, si Andrei (Lulu) cu ochi albastri!
O sa pun si eu cateva poze cu noi cu Andrei care are si el acum doi dintzoci, pe 14 aprilie a rasarit DINTISORUL DOI ca doar nu ne foim noaptea de pomana
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
starchi spune:
Oana C - m-au terminat pozele Ai un copil minunat, e fetita lui taticu - clar, sa-ti traiasca si sa se faca mare si norocoasa. Sunt lesinata dupa pozele cu dintisorii...un zambet de 8 carate
nicoll_mada spune:
Salutare fetele!Cum e vremea ceva mai urata cum e mai multa miscare pe aici pe la noi!
Am reusit si am culcat Codruta,care sa va spun : nu a vrut sa pape prea multe fructe cu branzica,dar a papat cu mami omleta de ou cu ceapa verde si painica.Asta e,incet,incet trebuie sa papam de toate.Sigur ca nu am exagerat,una era prajit si doi,era si albusul.Dar vreau sa va spun ca i-a placut teribil fetei.
Imediat ce termin de scris vom pune si noi pozele in continuare si apoi va anuntam.
nicoll_mada si Codruta Andreea (29.07.2005)
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
OanaC superba Eva!!!Doamne ce ochisori dulci!!!
Briana tare ne bucuram ca micuta e din ce in ce mai departe de cutit!Tinem pumnii in continuare!
Irina cele mai sincere felicitari si urari de bine!!!Casa de piatra,fericire si realizari!!!Asteptam cu nerabdare dupa poze!!!
Starci,e drept ca ma chinuie putin talentul pt mancarea zanei,dar sa nu crezi ca stau zilnic sa fac.Ii fierb cam o data pe saptamana,le pregatesc si apoi le congelez.Asa am procedat de la inceput si totul a fost ok.
Aaaa...si am vazut ca deja se discuta de BB2.Si eu sunt foarte convinsa sa il avem si sper ca spre sfarsitul anului sau inceputul anului viitor sa si concretizam dorinta.Cu cat mai mica diferenta,cu atat mai bine pt micuti.
Hai ca fug la poze,va pupic dulcic!
nicoll_mada si Codruta Andreea (29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
starchi spune:
Irina - CASA DE PIATRA!!!!MULTE BUCURII, FERICIRE si sa auzim si de bb-2, 3
Nicoll - sa-ti traiasca puiutza mancacioasa.si Matei ar manca numai mancare de-a noastra.
Mamini - ne e dor de tine!!!!
emaaimee spune:
mai dar ce mare si frumo e Eva.si copanoasaa mea e very lean ca tine la silueta.mi-ar fi placut si mie cu cutitze de grasunel.
ajung acasa si poate reusesc sa vb face to face cu Irina ca sta langa blocul meu.poate ne intalnim din greseala.o sa ii transmit urarile voastre.
nici eu nu am avut o clipa de liniste cu neastamparata mea,iar acum e si mai si...normal ca e o dulce.iar de ajutor nici eu nu am avut pana acum nici ajutor din partea sotului decat o zi pe sapt daca nu era chemat si atunci la munca. ma gandeam ca bb2 2 nu are cum sa fie mai activ decat Ditzoshela.sau poate ca Murphy ma va contrazice
asa ca ma gandesc cu placere ca am sa lenevesc acasa.asta daca o sa se placa fata cu mama si sora mea
Mari-i-as face niste analize ca are perioade cand papa bine si apoi iocsa fiu sigura ca sunt dintii sau personalitatea ei de superjucausa.soacra zicea ca sotul era cuminte rau cand era mic si eu la fel zice mama,unde ne puneai acolo stateam.Oana tzopaita are treaba mereu.
Oana-zici ca o descrii pe Oana,noaptea se ridica in fund si in picioare.si de cand a invatat sa se rostogoleasca, de la 5 luni,mi se intorcea si tot nu dormea noaptea.acum e mai rau.vrea sa mearga noaptea
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII