Bebelusi de iulie-august 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, toata lumea spune ca seamana cu mine !

Iar la cea mare mi s-a spus de la inceput a seamana cu taica-su !

Oricum sunt printesele noastre cele bune, dulci si iubite !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele am vb cu Irina(Bungau), se pregateste de nunta, pe 29 este. Sunt bine, fericite, ca de e tati acasa. Ioana are 2 dintzoci, e lenesa la mers, plange cand o pune in picioare. Si cam atat, am vb pe fuga se grabea sa plece sa scurteze rochia. Mi-a zis ca a vb si cu Mamini, e in RO, sunt bine!!! atat si ne si dupa nunta vine si ea cu vesti si poze

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Albinutzza, multumim de vesti! wow, tot pe 29 aprilie avem si noi aniversarea!Irina, sa-ti de Dumnezeu fericire si " CASA DE PIATRA" ! iar ptr . Mamini, sedere placuta in Ro!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Cuscra! ce faceti voi? mi se face dor de voi... nu mai ai timp sa intri? nu te lasa dintisorii lui Edutz ?
da-ne vesti!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

, ma bucur de vestile bune despre Irina si Mamini .

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

, sa-i transmiti Irinei, multa fericire si casa de piatra !

Si asteptam poze !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetele, am si eu o intrebare, stiu ca s-a mai discutat, dar din pacate nu mi-am notat. Ce factor de protectie trebuie sa aiba crema de soare pentru bebei ca sa permita si asimilarea vitaminei D?.
Va multumesc anticipat si scuze ca readuc subiectul in discutie.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Delia, ai maareee grija de tine. Stiu ca nu e cazul sa iti spun eu, dar trebuie sa fii foarte atenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

monai,
eu nu stiu ce factor de protectie tre sa aiba, dar eu am gasit numai nivea baby cu factor 25 si cu aia o dau. mai mare n-am vazut si atunci am zis ca or sti aia de ce au facut factorul asta.

eu la plaja ma dau in primele zile cu factor 12, iar apoi trec la factor 5, iar apoi trec la solutie de bronzat. asa ca 25 pt bebe mi se pare ok. dar depinde si de bebe cum are pielea.

mamica de maria, 8 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!

Lui Teo ii apar si incisivi de sus. Ieri toata ziua inghitea saliva si la baita i-a zis tasu "ce-ai tata de faci asa? Toata ziua ai facut?" Eu m-am gandit ca or mai aparea ceva dinti si cand l-am facut sa rada am zarit coltisorii.

Ca veni vorba de bebe 2, mama imi zice azi-dimineata. "Unul si bun mama, nu mai face al doilea". Cand o intreb de ce, imi zice ca nu sunt in stare sa cresc 2. De ce? Ca n-am calcat fetele de masa . Te apuca si rasul cand auzi asa ceva. A stat aseara pana la 12 si ceva sa le calce. Cica trebuia sa le calc eu ca sunt mai tanara. Bine ca am avut puterea sa zambesc si sa nu-i ripostez.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput