Bebelusi de iulie-august 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Oana, este superba puia ta cu ochii ei albastri !
Cel putin in poza cu rochita.... de-a dreptul fotomodel !

Pupici multi de la 3 fete pentru mamica si puiuta!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata fetele...

Ce vreme urta..te trage la somn.

Bravo Ana !! Fa-te bine si sa nu mai auzi de dr decat asa la controale de rutina.

Mai fetelor, eu sunt chiaunila de atata vreme, de ajutat nu ma ajuta nimeni....dar nu ma plang e prea frumos cand o vad pe Ingrid.Ca nopti linistite n-am avut niciodata..si nu am inca nervi..ca oricum nu-mi folosesc la nimik.E greu si pt bb sa nu poata sa spuna ce vrea.Asa ca ma bag cu mare placere si la alt bb..n-are cum sa fie mai rau decat a fost la Ingrid..sper macar Sper sa nu ma lovesc iar de chestii din alea inexplicabile cum a fost in asteptarea de 4-5 ani cu Ingrid.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Vazut poze cu Bondariciul tati intreg...mai ales ochii si ale Anei (brianamica)calare pe tati (nu mi-am dat seama cu cine seamana )

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Briana, ma bucur ca sunteti bine, si sunt convinsa ca va fi si mai bine. Cum mai papa?!??!

Oana, nu ti-e frica sa o lasi pe Eva in patutz la nivelul ala?! Nu se ridica?! Noi la 7 luni am lasat la nivelul inferior, ca deja era pericol mare

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Anais, Ana nu o calarea pe tati !

Mergi la inceput

Eva, ooo ce rochitza frumoasa ne-a pus mamiiii

Anis, noi eram calare pe tati

Fetelor multumim pt complimente

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

, cu papa tot nu stam bine. Ieri dimineata i-am pregatit supa de rosii, si nu a vrut. Aceeasi problema cu legumele....

Poate poate mai tarziu. O sa ii mai fac loboda ! Ca taareee mult i-a placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

din minut in minut trebuie sa intre IULIA!!!i-am cumparat hainitze, jucarii si ii fac tort ( asa a fost intelegerea ).

Albinutzza, si spor la treaba!

brianamica, asa sa fie! sa scapati cu bine!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Briana, ma gandesc ca ar trebui sa-i dai ce-i place, ca macar sa manace. Si poi mai vedeti voi, dupa ce-si mai revine

Anis, subscriu la ce ai zis. Cu toti nervii, cu nopti nedormite si tot ma bag la al 2 lea bb

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Anais, mai da-mi idei de gatit !
Ca tu esti tare la capitolul.... idei !

Mergi la inceput