Bebelusi de iulie-august 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Dede, ai grija de sanatate! si nu te obosi cu pregatirile daca ai probleme! sa ausim de bine! pupici!

ca vb de fontanele... a Iuliei s-a inchis la un an jumate si a Paulei tot mare e! noi suntem la 3 pic vig, luna asta si apoi 2 pic.

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

LA MULTI ANI printeselor lui Gesy si sunt_mamica!
pupici si flori!
-nu pot intra in Smile list!-

Lulu75, are niste ochisori superbi Andrei! sa creasca mare smecherashul tau!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Multumim pt aprecieri. Responsabil pentru ochisorii albastrii e tati, asa ca el trebuie laudat la acest capitol.
Andrei are 3 dintisori si ii mai cresc acum 3 deodata. La primii 3 nu a avut nimic dar la cei de acum este putin marait.
De o saptamana refuza suzeta. Cred ca s-a vazut in oglinda si si-a dat seama ca e flacau.
Papa si acum laptic de la mami si e un zambaret.
Noapte buna !

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Vazut pozele cu baietei mari si frumusei, Andrei (Ioana), Aidan, Andrei (Lulu), Luca si Dani.

Vazut pozele si cu fetite mari, frumoase si cochete, Oana, Sara, Iulia, Alexandra, Ana, Victoria, Ingrid, Anais.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Emaaimee, si Eva s-a "defectat" ; a inceput sa imi cam manince si mie zilele si noptile. Nu mai vrea sa mai doarma aproape deloc, se trezeste noaptea in fund sau in picioare la marginea patutului si ne striga, de o mie de ori pe noapte, maraie cit poate de tare toata ziua, nu mai pot sa merg la nici un magazin cu ea, ca ne stie toata lumea de cite tzipaturi scoate ... si asa mai departe. Imi vine sa fug in lume, ca nu mai rezist

Mai nou, am prins-o dormind in fundulet, in patut; de 2 ori; am si filmat-o a doua oara, ca sa ma creada lumea . Ca imediat cum o asez in patut, se ridica in fund, iar daca e prea obosita, asa adoarme. Si cu suzeta in gurita, se aude tzocaind, cu capul in piept Ce-o mai fi si cu asta???

Si cred ca o sa scoatem somnicul de dimineata, pt ca in afara de 30 min, nu doarme mai mult; si cu cele 30min isi strica si somnul de dupa-amiaza. Asa ca o sa incerc sa o tin treaza pina dupa masa de prinz, atunci poate doarme mai mult. Oricum, e mai bine asa, pt ca toate activitatile de copilasi sint dimineata, pe la 10-11am; putem si noi sa mergem, iar.

Offffff ... Chiar ma gindeam zilele astea ca nu imi mai trebuie al doilea!!! M-am saturat de atitea urlete si tipaturi de nervi si frustrare din partea unui bebelus
Pina acum vreo 10 zile nu a avut nimic, era bebelusa model. De atunci, e pusa pe distrugere de nervi si sanatate. I-am si spus Adinei, care s-a intors acasa, in Canada, ca data viitoare cind vine, ma viziteaza la nebuni

Cind se joaca, e ok, e vesela si fericita; cum nu-i mai convine ceva, cum incepe cu tipaturile si chiotele de nervi

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Am pus poze noi, in albumele cu X (de la luna a 10-a, ca daca le denumeam cu 10, apareau la inceput si erau mai greu de depistat).
Sint citeva poze si cu cei 8 dintisori (al 8-lea e inca micutz).

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Oana C, am admirat-o iar pe Eva si am admirat si garderoba ei . Si eu ma simt uneori cu nervii la pamant, dar ma gandesc ca musai trebuie sa mai facem un copil, pentru ca Sara e centrul preocuparilor noastre, mi-e teama sa n-o rasfatam prea mult. Daca mai facem unul, atentia se va imparti si nu vom fi obsedati doar de unul, ci de 2.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

neatza!

Monai, asa sa fie cum iti doresti! dar cred ca e mai bine mai apropiati ca varsta! se joaca mai bine impreuna!intre fetele mele sunt 4 ani! e cam mult!

ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neatza fetele, la noi e o vreme de kko, ploua parca ar fi toamna.
Azi e ultima zi, intru intr-un mini-Co, abia astept.

sarbatoritzilor zilei, sa fiti sanatosi
Giana, si noi transpiram la cap, daca se agita zici ca i-am facut baie. Dar si eu sunt la fel. Deci zic ca ma mosteneste. Nici nu mai stiu cat a zis ca avea perimetrul capului, dar cat ar trebui sa fie corect?!!

Ella, felicitari pt izbanda, si nu te amara, ca asa e peste tot. Si noi nu-l avem decat pe Luca. si tot se face la loc

Oana, capul sus, ca o sa fie bine. Poate e de la dintzi, poa vrea si ea sa se dea imp, hai ca trece totul. Eva e o fetitza cuminte si frumoasa, ca am vazut si pozele

Briana, ce faceti? Cum mai e Anutza?!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

, Ana a scapat deocamdata de cutit. Mai luam antibiotic si Panadol insa sperantele noastre sunt la cote.... maxime !

Multumim de grija !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput