Bebelusi de iulie-august 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 5
Yasmari spune:
Buna ziua si buna inima!
Revin si eu dupa o pauza lunga, multumesc fetilor care mi-au simtit lipsa precum si celor care au umplu paginile cu o viteza uluitoare, n-am prididit sa cetesc tot.
Cum ziceam de bun ramas, am fost la o scurta iarba verde plus o mare cu cele mai fine plaje din preajma, noi 3, Yasmin s-a comportat minunat, calarind cand pe unul cand rezerva, cu exceptia ultimei jumatati de ora inainte de inoarcere,cand, din motive inexplicabile, a urlat 20 min continuu, fara leac, de se uita lumea ca la urs.
La propriu, ca bagasem o paturica peste ea de nu puteai vedea cauza urletului, ziceam ca plinge de frig, incepuse sa ploua si nu voia in pram ci in brate, cu umbrela intinsa....fugeam pe faleza facind cu schimbul.
In masina a tacut instantaneu si s-a linciurit la tzatza fara sa suga, doar asa ca....
Ma bucur mult de tot ca bebelusii ce-i lasasem bolnaviori se simt mai bine, Ana a scapat de operatie, Tudor si Aris spre bine, Eva la fel. Sanatate multa la toti mititeii!!!!
La multi ani! celor ce si-au aniversat inca o luna, sa cresteti voinici si veseli!
Yasmari spune:
Monai iubita, sint incapabila s a-ti dau vreun amanunt despre Midsomer, sau Midsummer sau cum s-o scrie, personal n-am auzit de minunantul tarim, o sa bag o intrebare nativilor.Filmul ce zice, pe unde e localizat?cartier din Londra nu-i, e prin imprejurimi sau undeva in Uk?
Ema, iti urez in avans sa ai parte de-o sedere cat mai linistita si fericita acasa ca mare-i nevoia. N-am inteles cat stai si nici de ce te gandesti la dr?banuiesti ca-i Oana bolnava de plinge?
Ma gindesc si eu din ce in ce mai serios la plecat spre tara pt cateva sapt,chiar si fara sotz,ca va vad zburind in stoluri spre tara calda.
Aici nu se gaseste loboda si nici eu n-am servit vreodata dar reteta lui Anis mi-a lasat gura apa.
blackpanterro spune:
Fetele cu bebei cu dermatita, sau eczeme, uitati ce am gasit pe internet, se pare ca crema asta este extrem de buna, uitati ce exemple se dau acolo.Merita sa cititi, Simona poate te poate ajuta si pe tine.
http://www.freederm.com/
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
delia grozav spune:
Buna seara la toata lumea!
Noi am fost la cabana dar nu ne-a priit ca amandoi copilasii sunt bolnaviori. Adi a facut febra, tuseste si ii curge nasucul si deja e spre bine, Medeea tuseste mai ales noaptea, ii curge nasucul si a avut putina febra. Le dau la amandoi antibiotic si alte bunatati, si a trebuit sa le fac un fel de foaie de tratament sa stiu cand si ce i-am dat la fiecare.
In rest am si eu ceva probleme, mi-au aparut iar extrasistolele care le-amn avut cand avea Adi cam un an. Uneori sunt foarte suparatoare ca am senzatie de apasare in piept si tusesc, dar acuma nu prea vreau sa ma duc la cardiolog ca stiu ce tratament imi da si e incompatibil cu alaptatul. Asa ca iau calciu si magneziu si Aspacardin cu potasiu si sper sa imi treaca.
Curatenie de Pasti nu prea apuc sa fac dar nu-i asta asa o problema.
Problema e ca nu apuc sa mai intru pe DC.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Giana spune:
Buna seara fetele!Intru pe fuga ca bb e marait de la dintisorii care nu mai vor sa iasa odata
Vad ca vorbiti mult despre fontanela mica.Ce inseamna mica???Dany o are cat buricul unui deget.Si chestia este ca mie mi s-a prescris cate o pastiluta de Vigantoletten 1000 pe zi pt ca la un moment dat avea inceput de rahitism plus ca transpira foarte foarte tare la cap.
Asa de mica e si la bebelusii despre care vorbiti???
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
delia grozav spune:
Important la copilasii cu fontanela mica e sa se urmareasca cresterea adecvata a perimetrului cranian.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
Giana spune:
Dede,spune-mi si mie te rog,daca stii.Este considerata fontanela mica daca este cam de 1 cm patrat???
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
delia grozav spune:
Nu e mica Giana. Insemana ca se inchide pe la 10-12 luni, deci in limite normale, dar tot nu strica sa se masoare regulat perimetrul cranian care de la 6 la 12 luni trebuie sa creasca in total cam 3 cm.
Poze
Ella2000 spune:
apar si eu ... mandra de toate cele... ma uit in jur si-mi admir munca de o zi.. si tot atat va tine, caci maine apre Iulia! asta e marea mea bucurie! in rest Paula e tot o smiorcaita!tatal ei la fel de somnoros, asa ca musai sa-mi retrag oasele chinuite de atata treaba in dormitor!
a! briana, draguta foa Ana! nu prea am vazut eu umflatura! dar sincer nici nu am cautat sa o vad! e bine ca nu faceti incizie! gasca e faina!
Bondarel de asemenea... ai cu ce te mandri Albinutzza!uitasem, acu ma uit la ale Luminitzei!
ella2000 si printesele
Giana spune:
Saru' mana,dede! Adevarul este ca nu prea i s-a masurat luna de luna perimetrul cranian.Insa luna trecuta era ok.Cu cativa cm mai mare decat cel toracic.Am sa masor eu maine ca acum doarme baiatul si am sa spun cum e.
GeorGiana de Dani
POZE
Varsta puiului
Michael Levine