Bebelusi de iulie-august 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
, vazut bondarelul scump si talentat la pian.

Brianamica, se vede putin umflatura in poza cu rotobilul, dar Ana ramane o scumpica. Sper sa treaca totul cu bine.

Lulu, vazut si pe Andrei, tare bine-i sta cu coiful.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

briana - mama-mama ce fata activa si frumoasa.Ii arati deja prin ce chinuri de infrumusetare tre' sa treaca o adevarata lady?

nicoll_mada - ce tandru se uita la tine, multi pe gropitze!

lulu - pe "flacaul - ochi albastri" sunt cam invidioasa...vreau si eu o sepcuta asa frumoasa, si o fatzuca asa smechera

ankak - stai linistita, cate busituri o sa ia de acum incoloo...important e ca n-a patit nimic.Matei, cu mine fiind, si intra cu cheliutza in zabrele de la pat, ca un tauras.Asa ca, cucuie din plin avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

, si noi avem problema cu fontanela mica, eu ii dau cate 1 pic de Vigantol de mult timp. De Ca nu stiu ce sa zic, poate stiu fetele.

Am fost si noi azi la doc de fam, Sara nu a pus in ultima luna decat 80gr, dar avand in vedere ca papa bine am refuzat deocamdata vitaminele. A crescut si foarte mult in ultima saptamana, daca va pun poze(sper sa apuc curand), nu o sa va vina sa credeti ce s-a schimbat.
Va multumim de urarile de Pasti. Mai precizez ca doar Sara si sotul meu sunt catolici, deci noi sarbatorim dublu de fiecare data.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Starchi, tu ai facut cezariana ?

Ca si eu am facut... chiar 2 cezariene la ambele fete si mi-a fost foarte bine. Nu ma pot plange de absolut nimic. Sau am avut bafta de o super doctora !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Vreau sa va spun ca ANa este atat de fericita in premergator... si prinde o viteza. Ii place sa ne caute prin casa, si aluneca foarte bine pe parchet (covoare inca nu avem ). In 2 saptmani facem 9 luni asa ca am inceput sa o las mai mult de 10 minute !

Monai, mi-a placut denumirea de rotobil

Mergi la inceput

da, briana

am vrut sa nasc cu epidurala dar nu s-a putut, copilul a intrat in suferinta fetala si...am intrat la cezariana urgent.

Acum sunt ok dar m-a durut taietura de am simtit ca mor, nu puteam merge, vorbi, rade...a fost un mare soc pt mine durerea aia. Depinde probabil si de gradul de rezistenta al fiecareia.

Iar acum am impresia ca sub taietura am tot timpul corpul amortit.

Probabil ca ai fost mai pregatita si psihic si fizic.

Mergi la inceput

Starchi, eu sunt convinsa ca depinde de medic. Am vazut si eu cazuri in care cezarienele nu au fost foarte reusite.

Nu este normal sa te simti amortita !!!!

Si pe mine m-a durut taietura , dar nu cum spui tu !

Imi pare rau daca ai suferit (mai ales psihic). Poate ca de la dezamagirea ta pleaca toate celelalte.

Eu am fost pregatita psihic pentru cezariana de la prima fetita. Nu imi pare rau deloc si nici nu ma simt mai putin mamica pentru faptul ca am facut cezariana. Cred ca asta este o prostie !

Important este ca puiele mele sunt bine ! Cum au venit pe lume... este cel mai putin important. Sunt fericita ca sunt !

Mergi la inceput

Briana - asa e, eram pregatita pt altceva.In nici un caz nu m-am simtit mai putin mama.
M-am speriat f tare, in schimb, cand am auzit ca puiul meu a intrat in suferinta fetala, si piuitul de la aparatul ala de masurat pulsul la bb ma inebunea cand suna anormal.Mai ales ca mai pierdusem o sarcina in acelasi an.

Sunt programata la un control sper sa fie ok si doar sa mi se para mie chestia cu amortitul.

Diana - ti-am trimis un mesaj pe pm, am mare nevoie de un sfat de la tine.multumesc

Mergi la inceput

Starchi, imi pare rau de ceea ce aud.

Ai sa vezi ca totul este bine. Mergi la control ca trebuie, insa se poate sa fie doar o parere de a ta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna dragele,
mie netul imi merge in reluare sau dc
dra mea are iar program de chilarit mami
si am niste nopti si zile
sunt superchiana.mai sunt 3 zile pana vineri cand ajungem acasa.o sa imi fie f dor de sot.dar fac si eu ca anis,ma duc cu fata la toti drii ca nu mai tineee.
am vazut pozele cu bondariciu',Ana si Andrei
hai ca imi face netul fite rau.am net in Ro deja.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput