Iepure pe varza de humus
Raspunsuri - Pagina 3
Veve spune:
V-am prins demult;da' v-am lasat sa va dati artiste
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
nematics spune:
Michelle,
ce fericita ca te regasesc!!!
n-am timp de altceva decit de humus, asta e cel mai simplu de facut!!!
si gustos teribil!
PS: 1) am lipsit de la split - a trebuit sa ma duc la un restaurant fancy, obligatie de servici, unde tot ce am putut comanda vegan a fost Chianti si Grappa di Muscatto!!! si niste roasted vegetables...
2) am luat adevaratele boabe de naut, miine le fierb si vad cum iese si adevaratul humus!
3) Veve, ne indreptam spre ZZ inshetishor, inshetishor (btw shi io tat di pin moldova, si shtii) , n-ai pute si ne leshi acolo direct, undi ni-i noua mai ghini?? pot sa indraznesc un 8 pe minge neagra de la mine pt tine ca ne-ai mutat in loc select???
Poate vine si Paralutza cu o noua retzeta de iepure a la cluj cu sos de humus!!!
PS: Iren, tragi cu ochiu la greu la partidul humushilor, vad!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
lai spune:
Bey, m-ati terminat, va intinserati pe patru forumuri de nu poa' omu' sa va mai urmareasca in pace
Lai
Veve spune:
Dap!Nici nus' ce cauti aici!Faci un humus execrabil!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
michelle7 spune:
nematics ai grija cu humusul ca o sa ti se acreasca de la experimente.
hai sa-ti dau o reteta simpla de pad thai
taitei de orez pt pad thai ( seamana cu taiteii de supa cam 3 mm latime) se lasa cam 45 de minute in apa calda ( nu fierbinte-sa poti tine mana in ea)
sosul - o conserva de suc de rosii(450 ml)+ 3 linguri fish sauce +chilli powder+ 1 lingura suc de lamaie +piper +1 lingura sos de soia+ 3 catei de usturoi
separat pregatesti tofu taiat cuburi cam de 2,5 cm si il prajesti in ulei , 2 cepe verzi taiate bucati si facultativ niste bean sprouts
in Wok daca ai, daca nu intr-o tigaie adanca cu fundul gros prajesti in ulei de masline taitei scursi bine ( trebuie sa fie al dente cand ii scoti din apa)cam 1 minut. adaugi sosul , amestecand continuu. adaugi tofu. mai lasi un minut si adaugi ceapa si bean sprout. dupa 30 sec- iei de pe foc si transferi pe farfurie imediat.
e de post si e suuuuuper gustos
uuuups . fish sauce nu e de post.dar merge reteta si doar cu sos de soia.
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Veve
Dap!Nici nus' ce cauti aici!Faci un humus execrabil!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
auzi pana la humus
nematics spune:
Da!
ne-am nascut din humus si tot la humus ne intoarcem!!
Asa ca pazea!! Veve! La ZZ cu tine!!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
nematics spune:
Michelle,
am urmat sfatul tau si am aminat varza de Bruxelles pe miine - daca ti-e mila de mine, da-mi o reteta delicioasa pt ea, please!
DAR TOT AM TRAS UN HUMUS MIC SI AZI!!! Din ce era la rind in fridge!
uite aici:
Humus avocatesc
-1 avocat (ripe, neaparat)
-o lingura tahini (unt de susan)
-2 catzei (de usturoi, desigur, si mari)
-1 rosie cu vrej (nu Roma tomato) de marimea unie mandarine (Nici o aluzie aici la ce e arta!!!)
-vreo 10 masline verzi de Spania, din acelea umplute cu ardei rosu
-doi ardei mici si iuti din otzet
si le-am blenduit; la ultima tura am mai aruncat in blender 3-4 masline pe care doar le-a tocat un pic - a iesit DELICIOS -
deci cum sa fac cu varza de Bruxelles??
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
michelle7 spune:
nematics. m-ai prins aici. urasc varza de bruxelles
apropo de avocado. guacamole faci? avocado+rosie decojita ( fara seminte) +usturoi +frunze de coriandru + zeama de lamaie
e beton . nu le faci pasta fina ci asa mai chunky
stii din mai iese humus bun? din vinete.