Mediterana in iunie
As vrea sa merg pe la Mediterana la vara, dar trebuie sa ma intorc cel tirziu pe 22 iunie.
Transportul trebuie sa fie neaparat cu avionul (din Bucuresti) si sa fie la pachet cu cazarea. Am fost acum 3 ani in Peninsula Calcidica si avionul pina la Salonic a costat 240 euro de persoana, iar taxiul pina la hotel 60$ x 2. Cam mult.
Am citeva intrebari:
* Cam pe ce data incep sa circule charterele? Inteleg ca s-ar putea sa circule numai in perioada de virf, iar mijlocul lui iunie s-ar putea sa nu se califice.
* Cam cit poate sa coste biletul (transport + cazare) de persoana? As prefera sa merg intr-un loc de nivel bun, chiar daca e mai scump.
* La mijlocul lui iunie e suficient de calda apa Mediteranei pentru balaceala dupa pofta inimii, mai ales pentru un copil? Eu am mai fost la Mare Nostrum o singura data, acum 3 ani, tot la mijlocul lui iunie. Atunci apa a fost in regula, dar am fost pe coasta de vest a golfului dintre cele 2 subpeninsule vestice ale Peninsulei Calcidice. Ma gindesc daca nu cumva apa era mai calda fiindca era vorba de un golf si nu de marea propriu-zisa, unde presupun ca pot exista curenti care sa raceasca apa. Anul asta as vrea sa merg pe o insula, dar daca apa e mai rece acolo, s-ar putea sa imi schimb parerea.
* Ati avut pe undeva probleme cu animalele marine? La Puerto Vallarta m-a intepat o pisica de mare si am inteles ca acolo e ceva foarte frecvent, dar nu stiu cum e cu Mediterana.
* Sint agentii care au sit Web cu ofertele?
Multumesc
Nemo
Raspunsuri
cait spune:
Eu pot doar sa-ti spun ca, ieri erau copii care se balaceau in Mediterana in Franta deci apa nu este atat de rece acum deci mai tarziu va fi si mai calda.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
AB spune:
Faptul ca sunt unii in apa nu-i semn sigur. Am intrat si eu in Marea Nordului in iulie si mi s-au invinetit picioarele in timp ce plozii nordici erau veseli foc si fara griji in apa.
Noi mergem in weekend cu copii la Cassis sau La Ciotat ca sunt extrem de aproape de noi. Nu i-am lasat inca apa si nici pus la costumas de baie, dar deja din mai pe la mijloc este buna de innotat pentru frigurosi ca mine. Din cate stiu in Proventa se considera ca sezonul incepe in mijlocul lui mai, deci chartere spre Marseille-Provence si Nice ar trebui sa fie.
Pisici de mare n-am vazut (inca), dar meduze am vazut destule si pot pisca. In afara de resort-urile de lux insa meduzele le-am intalnit cam pe peste tot.
Noi suntem de putin timp aici si inca descoperim locurile, dar daca te hotarasti la o zona anume imi pot intreba colegii amanunte.
Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess!
A penny for my thoughts. A dime for my ideas.
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me.
Andreea
cait spune:
Poate ai dreptate ca depinde de fiecare daca are curajul sa intre in apa dar astatzi statiunile de la Hyeres la St Raphael iti pot spune ca erau super pline si toata lumea se scalda.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
AB spune:
Astazi... a fost oribil de cald ce-i drept e drept. Ma coceam in birou... asa ca m-as fi bagat s-in frigider:):)
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me.
Andreea
nematics spune:
AB
cum se procedeaza cu charterele - se pot rezerva locuri de dinainte? Cu cita vreme?
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Kittie spune:
ghini brie cu scaldatu vostru am pricepit. Acu lamuriti-ne si pe noi aiestia de dorim la grecia par igzamplu.. ca sunt oferte mai omenesti decat pt malu ailant ;)
mamica de ( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
AB spune:
Iuliana charter-ul il poti rezerva ca orice belet normal. Io merg in general cu expedia.fr ( e s"situ" odiosului Bill Gates petru rezervari electronice) la cautat... si au billet avion aller retour, vol sec, vol charter des prix bas.
Si preturile is adesea micute pentru transatlantice gen Nice-New York cu Air France, British Airways, Lufthansa, Iberia.
Kittie mama cu placere as face-o da-s nula la zboruri in Europa si cu doi tanci mici vad doar coasta mea s-atat.
Andreea
Kittie spune:
quote:
Originally posted by AB
Kittie mama cu placere as face-o da-s nula la zboruri in Europa si cu doi tanci mici vad doar coasta mea s-atat.
Andreea
hmmm ia pune un tanc mic si o burta mare (edit) a cui coasta o mai vezi ?
mamica de ( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
Daconst spune:
Din experienta mea iti pot spune ca noi mergem in concediu doar in iunie si a fost mereu suficient de cald cit sa facem baie si plaja,dar sa nu ne topim de caldura cum e in august.E la fix asa.
Preturile sunt mai bune in perioada asta si merita,parerea mea.
Nu stiu insa cum sunt ofertele din Ro,in perioada aia,dar eu spun ca e super in iunie.
Dana
nematics spune:
quote:
Originally posted by AB
Iuliana charter-ul il poti rezerva ca orice belet normal. Io merg in general cu expedia.fr ( e s"situ" odiosului Bill Gates petru rezervari electronice) la cautat... si au billet avion aller retour, vol sec, vol charter des prix bas.
Si preturile is adesea micute pentru transatlantice gen Nice-New York cu Air France, British Airways, Lufthansa, Iberia.
Andreea
Andreea,
pe mine ma intereseaza charter Bucuresti Marseille sau Nice retur la Bucuresti- voi fi la Bucuresti in 3 saptamini, si de acolo vreau sa merg la Marsilia (sau la Nice- inca nu m-am hotarit exact in care din orase voi sta, oricum nu conteaza, ca e un autobuz intre ele si am treaba in amindoua)
tot pe saitul ala ma uit de astfel de curse charter?
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"