Mediterana in iunie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Cauta si pe

www.lastminute.com
www.travelocity.com

si vezi si la Alitalia, sunt uneori cheap.

Si da un PM la AB, daca ajungi fizic aici si ai timp, ca AB e
really addicted (eu nu cred ca sint).

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Mergi cu trenu intre Nice-Marseille ca-n sezon de vacanta e "busoane".

Abushsorul Abu Aburit

Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by AC

Cauta si pe

www.lastminute.com
www.travelocity.com

si vezi si la Alitalia, sunt uneori cheap.

Si da un PM la AB, daca ajungi fizic aici si ai timp, ca AB e
really addicted (eu nu cred ca sint).

M

pai voi in Marsilia??? Poate chiar pe-aproape? Ca eu am treaba la CIRM - Luminy.

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Off-topic
-------------------------------------------
Care laborator Nematics?
Orientezi molecule sau cristalizezi...mi-e lene sa guglez asa ca dau cu presupusu din amintirile generale;-)

Aix e la 30 min de Marsilia... banlieue chic de Marseille:):) Iar laboratoarili de cercetare is pi Aix-Marseille.

Casuta di oaspiti de Luminy ii dulcica, da departe di oras, ca tot campusul Luminy... Daca ghinesti ti ducem la Calanques... da accepti macar un bebe in masina:).

Abushsorul Abu Aburit

Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Aburel,

am fost la Calanques, multumesc. Spectaculos! Privelistea mi-a taiat respiratia si mi-a evocat le chateau d'If din romanul lui Dumas; abia pe urma am aflat ca de fapt el acolo si-a situat povestea - asa e?

Stiai ca un tinar PhD roman a cazut de acolo prin anii 97-98 si a murit? A alunecat de pe carare in prapastie.

La CIRM ma duc sa ma-ntilnesc cu un tip care e noul director, nu ma duc la vreun laborator - as putea sa ma intilnesc cu el si la Nisa, de aceea mai stau pe ginduri, caci asa cum spui tu n-as vrea sa stau in campus pe-acolo, mai bine la prietena mea la Cimiez!

keep you in touch

Iuliana

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput