Mamici casnice (33)
Raspunsuri - Pagina 5
Danelutza spune:
Camelia daca stiam engleza ii spuneam si eu ceva de dulce, dar asha...
Eu l-am avut in lista acum vreo luna, i-am dat accept ca crezui ca-i vreo fata de pe forum, dupa... am vazut ca ceva-i necurat la mijloc, l-am sters din lista. Azi m-a abordat din nou... o fi vreun casnic si ne vrea pe toate ca avem mai mult timp la dispozitie... ?!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Cami ,tre' sa tin pasul cu tine!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
light spune:
Mai fetelor. SA va spun ce am patit io. I-am dat ok la un nick din asta de messenger dubios si a inceput cu ceva de genul: look at my new pictures.Io dau sa caut si intre timp tot incercam sa fac conversatie sa vad cine e si ce vrea. Ala nimic, imi tot dadea o adresa care nu era viabila.Eu incep sa boscorodesc si in final dupa ce imi insira n linkuri din alea caut si ii trimit si eu un link cu o gagica superba aratand un gest obscen.Barbatumeu cand a aflat povestea s-a terminat de ras, cica ala era un robot programat sa trimita spamuri si io ma injuram cu el de zor.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
ange spune:
Danelutza,este activ? dati-mi mie id-ul lui ca la in nu ai nevoie de prea multa engleza.
Il rezolv eu inainte(poate ma ajuta chiar si dana banana) si vi-l aducem noi gata "imblanzit" aici
diadaniela spune:
beeeeeeeeeeey, lasa-l naibi sa nu fie vreun robot
cum zice Lucia.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by maria2mami
Si cu mine a vrut ector 1402 (in engleza ma abordat)...da n-am vrut io'
mmiha
Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
Danelutza spune:
Cami n-o fi vecinul tau ?!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
maria2mami spune:
Woooow, eram pe pagina 2...off.....va pup, vb maine de dim...plec si io' acasica la Maria
O seara buna tuturor
mmiha
ange spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Cami n-o fi vecinul tau ?!
mai stii?!!