Mamici casnice (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!

Mai fetelor eu vad ca voi va distrati pe aici!Bravo!Asa va vreau!
Cred ca numai pentru mine si pentru Lucia au fost astazi 3 ceasuri rele.
Am avut o zi cumplita.Am iesit de dimineata la cumparaturi si in acelasi timp sa plimb copilul si nu stiu ce-am facut,ce-am desfacut ca am pierdut banii. Ajung acasa dau de mancare copilului si ma apuc de curatenie.Eram la debara si numai ce ma trezesc cu ficioru printre picioare ca vine si-mi rastoarna sticlele ce le aveam pe acolo.Asta este mania lui,sa rastoarne tot,ca pe popice.Si bineinteles ca mi-a spart 2 sticle de vin,pastrat cu dintii pentru ocazii....De parca nu as fi avut destula treaba a trebuit sa stau sa mai adun si vinul din debara! Dupa ce am dus copilul la culcare am zis ca ar trebui sa mananc si eu ceva pe ziua de azi si mi-am pregatit pranzul.Dar intre timp mi-am mai gasit de facut ceva pe la baie.Si in timpul asta a venit un drac de mata si s-a urcat pe masa,si-a bagat botul in farfurie si mi-a furat pulpita.Asta poate ca n-ar fi nimic,dar mi-a facut dara de mancare pe mocheta din bucatarie,pe pervaz...Am sa ma duc la vecin sa-i fac un pic de panarama ,sa-si tina naibii mata acasa.Oricum data viitoare cand o prind ii altoiesc vreo cateva pe spinare...
Asa ca acum m-am suparat si am facut o pizza si am luat si o bere ca sa uit de necaz...
Curatenia n-am terminat-o,mai am si maine o tura,dar sper sa fie fara prea multe evenimente.Neplacute!
Acum ma duc sa pap apoi sa-i fac lui Robert programul de seara si revin.
Aaaa...si noi am implinit astazi 1 an si 5 luni.
Va pup pe toate!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

am facut paine de casa.http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=c894.jpg&.src=ph
asta ca sa fiu in ton cu, curatenia si pregatirile voastre de paste
Dana,

Mergi la inceput

Miha,imi pare rau.Si eu zile deastea in care ar fi mai bine sa dorm toata ziua decat sa fac vre-un pas prin casa
Deci,nu esti singura!
Baga nani si maine va fi altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mihan rea zi ai avut si sa-tzi mai manince si pulpitza. Pacatoasa mitza, nu stie ca saptamina asta nu se maninca pulpitza ?! A si daca tot sarbatoritzi... La multzi ani si la cit mai multe ...
Cami ia spune cu ce ai facut piinea aia asha mumoasa, vinde-mi shi mie pontul, ca eu fac dar nu-i asha motzata.
Lucia pretenul nostru de la casnicutze, nu-i sigur robot, ca prea ma intreba in ce limbi vreau sa vorbim.
Flavia eu sint cu CTC-ul, ia vezi ca ai uitat papusha Corinei s-o treci la sarbatoritzii de aprilie.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Danelutza,
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6696
eu am framantat-o cu masina de paine.
am pus totul gramada in masina si am lasa-o la framantat.
apoi am scos-o impletit-o si copt-o in cuptor
Vreau sa-ti spun ca e dementiala si tareeee simplu si rapid de facut.
Incearca.Si baga si poze sa te credem

p.s.eu am pus-o in tava de chec dupa ce am impletito dar data viitoare incerc pe hartie de pergament

Mergi la inceput

fetele,voi tineti post?
oare daca tin post doar miercuri si vineri ma impartaseste parintele la biserica?
am sa duc copii joi sa treaca pe sub masa ca nu au fost niciodata si habar nu au ce inseamna si cum se face si de ce si apoi sambata dimin. sa-i impartasesc.
Voi mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,ce te zbazai ,ma, asa la mine?.Si zici ca vecinu' tau e conectat la internet?
Sunteti convinse ,ca nea Ector e roman sadea care citeste forumul ,nu? Altfel de unde sa ne stie ID-urile la toate?
Ma intrebarea e ,ce vrea el de la noi? Uh?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ia aici, alte gospodine:)

Mai Cami painea aia parca-i cozonac, esti sigura ca-i de mancat? ca prea bine arata

Cine zicea pe aici ca vrea sa slabeasca? Ia vedeti daca puteti cu asa bunatati prin preajma

N-ati lamurit inca misterul cu Gica ala de pe YM? Poate are nevoie de vreo gospodina, asa ca hai bagati poze sa vedem pe cine alege :)))

Miha zambeste, maine va fi mai rau (mai bine adica:) Vezi ca mai 1 tre sa anesteziezi matza si dupa aia sa o lovesti, ca asa zice UE :))) La multi ani si luni Robert, sa cresti mare si frumos

Danelutza stiu ca am uitat, da de data asta Geani tre sa fie pe faza ca ea e maestra
Geani, pls, repari greseala mea de uituca incurabila?

Va pe frunte de somn usor, dimineata sper sa apuc sa-mi fac aparitia ca am o zi... cum n-am mai avut de cand ma stiu io

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Moooama Cami ce fain arata painea!!! Minunatia aia a iesit numai din faina,apa si drojdie?sau mai ai si niste ingrediente magice?
Intrebai daca tinem post?Iaca eu am tinut azi! Ajutata de mata!

Mey da pe mine de ce nu m-a contactat Gigel? Stie oare ca-s prea ???

Va pup

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha ,ia pune tu ID-ul colea la vedere ,ca poate te contacteaza nea Ector.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput