Mamici casnice (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Camelia daca stiam engleza ii spuneam si eu ceva de dulce, dar asha...
Eu l-am avut in lista acum vreo luna, i-am dat accept ca crezui ca-i vreo fata de pe forum, dupa... am vazut ca ceva-i necurat la mijloc, l-am sters din lista. Azi m-a abordat din nou... o fi vreun casnic si ne vrea pe toate ca avem mai mult timp la dispozitie... ?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,tre' sa tin pasul cu tine!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Mai fetelor. SA va spun ce am patit io. I-am dat ok la un nick din asta de messenger dubios si a inceput cu ceva de genul: look at my new pictures.Io dau sa caut si intre timp tot incercam sa fac conversatie sa vad cine e si ce vrea. Ala nimic, imi tot dadea o adresa care nu era viabila.Eu incep sa boscorodesc si in final dupa ce imi insira n linkuri din alea caut si ii trimit si eu un link cu o gagica superba aratand un gest obscen.Barbatumeu cand a aflat povestea s-a terminat de ras, cica ala era un robot programat sa trimita spamuri si io ma injuram cu el de zor.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Danelutza,este activ? dati-mi mie id-ul lui ca la in nu ai nevoie de prea multa engleza.
Il rezolv eu inainte(poate ma ajuta chiar si dana banana) si vi-l aducem noi gata "imblanzit" aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

beeeeeeeeeeey, lasa-l naibi sa nu fie vreun robot
cum zice Lucia.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

iote la Dana!
ori te-a luat frica si pe tine soro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by maria2mami

Si cu mine a vrut ector 1402 (in engleza ma abordat)...da n-am vrut io'

mmiha

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cami n-o fi vecinul tau ?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Woooow, eram pe pagina 2...off.....va pup, vb maine de dim...plec si io' acasica la Maria

O seara buna tuturor

mmiha

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Cami n-o fi vecinul tau ?!

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

mai stii?!!

Mergi la inceput