Drama Laviniei Milosovici
Raspunsuri - Pagina 2
Alina spune:
quote:
Originally posted by Pdelia
Nu prea imi vine sa cred ca e adevarat .Daca asa ar fi fost nu se putea ca nici o televiziune sa nu afle .Daca nu ar fi fost o intreaga campanie macar ca stire si tot am fi vazut la tv. .
Daca e adevarat ar trebui sa fie sesizata o televiziune si cred ca s-ar gasi destui oameni s-o ajute intr-un fel sau altul .Mai exista varianta in care Lavinia sa nu vrea publicitate dar eu nu cred ca daca s-ar putea face ceva ar refuza ajutorul doar din mandrie .
Pdelia,
Eu cred ca este adevarat,am citit in VIP-ul de acum 2 ani ca Lavinia nascuse prematur(parca 32 sapt)o fetita si pe parcurs au aparut o gramada de probleme.
Nu-mi amintesc atunci ca problema ei sa fi avut ecou...
Da,si eu as vrea sa o putem ajuta pe Lavinia Milosovici!
Alina
dana_lucia spune:
Buna, m-a impresionat si emotionat mult articolul despre Lavinia si fetita sa mai ales ca si eu sunt mamica unui baietel nascut prematur (tot 32 de sapt. dar multumesc Celui de Sus ca s-a nascut sanatos si a recuperat complet mergindu-i foarte bine) si as dori si eu sa ajut cumva.
Daca credeti ca ar putea fi de folos as putea sa trimit un e-mail lui Cristian Topescu la Prosport, ce parere aveti de asa un demers?
Numai bine,
Dana Lucia si Alberto
dyadya spune:
Mi se pare un lucru ingrozitor si chiar as vrea sa putem face ceva. dana_lucia, daca tu ai posibilitatea unui mail catre Cristian Topescu, sunt convinsa ca un un om de presa sportiva stie cum sa ia legatura cu un fost sportiv. Daca nu, putem incerca chiar la redactia ziarului care a publicat stirea. Ei cu certitudine stiu cum s-o gaseasca pe Lavinia si sa-i transmita mesajul nostru...
Diverse pentru nunta
Tzuni spune:
Fetelor, am numarul de mobil al Laviniei Milosovici. Cine vrea sa initieze actiunea de strangere de fornduri, poate primi de la mine nr ei pe PM. Cine se ofera?
Cu drag.
Tzuni mic si drag si scump si grasunel
ENYA spune:
quote:
Originally posted by Pdelia
Nu prea imi vine sa cred ca e adevarat .Daca asa ar fi fost nu se putea ca nici o televiziune sa nu afle .Daca nu ar fi fost o intreaga campanie macar ca stire si tot am fi vazut la tv. .
Daca e adevarat ar trebui sa fie sesizata o televiziune si cred ca s-ar gasi destui oameni s-o ajute intr-un fel sau altul .Mai exista varianta in care Lavinia sa nu vrea publicitate dar eu nu cred ca daca s-ar putea face ceva ar refuza ajutorul doar din mandrie .
Pdelia, din pacate, este cat se poate de adevarat.
In perioada cand Lavinia a fost internata cu bb de 7 luni, la spitalul Gr. Alexandrescu, am stat cateva zile in acelasi salon.
Amalia si Vladi ( 5 ani si 9 luni )
iarina spune:
Si eu sunt dispusa s-o ajut...in primul rand, poate verificam cumva informatia,dat fiind vorba de averea,sa nu fie vreo informatie falsa (nu spun ce diagnostic are fetita, cand a observat ca nu merge, etc). Daca fetita e sanatoasa? Daca o sunam si o jignim oferindu-i bani? Ma gandesc si eu..nu dati cu pietre. Daca intr-adevar are nevoie de ajutor, atunci poate ne mobilizam si vom reusi sa strangem banutii. N-ar fi rau ca, o data aflat un diagnostic, sa cautam si o clinica buna.
desprecopii spune:
draga Tzuni,
Mai intii as vrea sa iti reamintesc ca toate actiunile umanitare cu strangere de fonduri se desfasoara pe Forumul Umanitar - cu respectarea unor conditii.
Apoi, eu cred ca, mai intii de toate trebuie verificata o anumita stare a lucrurilor in legatura cu acest caz.
Cred ca am dori sa stim care sunt cauzele problemei: o afectiune foarte severa a copilului sau situatia financiara a Laviniei?
Noi toti o iubim pe Lavinia - dar am dori mult de tot sa aflam de la ea insasi care este problema (sunt sigura ca are legatura la internet) si - daca ea ne cere ajutorul si daca e cazul, atunci eu as vrea sa o ajutam organizat.
Poate sunt si alt gen de considerente si nu putem incepe sa facem valva - fara acordul ei.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iren spune:
Daca se va da unda verde acestei actziuni, ma inscriu shi eu sa contribui cu ceva.
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
danitin spune:
Vreau si eu sa citesc articolul dar nu reusesc sa deschid pagina. Imi puteti spune unde il gasesc, la ce adresa. Pentru ca as vrea si eu sa o ajut pe Lavinia dar nu inteleg exact despre ce este vorba.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
draga Tzuni,
Mai intii as vrea sa iti reamintesc ca toate actiunile umanitare cu strangere de fonduri se desfasoara pe Forumul Umanitar - cu respectarea unor conditii.
Apoi, eu cred ca, mai intii de toate trebuie verificata o anumita stare a lucrurilor in legatura cu acest caz.
Cred ca am dori sa stim care sunt cauzele problemei: o afectiune foarte severa a copilului sau situatia financiara a Laviniei?
Noi toti o iubim pe Lavinia - dar am dori mult de tot sa aflam de la ea insasi care este problema (sunt sigura ca are legatura la internet) si - daca ea ne cere ajutorul si daca e cazul, atunci eu as vrea sa o ajutam organizat.
Poate sunt si alt gen de considerente si nu putem incepe sa facem valva - fara acordul ei.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Asa e, Mirela, cunosc si eu regulile Forumului si iti dau dreptate. Eu am anuntat doar ca am numarul ei, in ideea in care poate cineva vrea sa initieze actiunea de strangere de fonduri cu tot ce implica ea: verificarea subiectului, documentare serioasa, legatura cu persoana in cauza, apoi deschiderea unui subiect la Umanitare cu tot ce presupune acest lucru etc.
Eu am vrut DOAR sa spun ca pot ajuta in acest fel. Din pacate nu am timp sa ma implic mai mult!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel