Drama Laviniei Milosovici
Azi ratacind pe net am dat peste articolul www.9am.ro/revistapresei/Actualitate/31531/Drama-Laviniei-Milosovici" target="_blank">asta. M-a intristat foarte mult. Eu chiar am admirat-o pe Lavinia ca sportiva,poate si pentru ca era din generatia mea si ma uitam cu admiratie cum o fata de varsta mea cu o ambitie iesita din comun si care a muncit enorm se misca cu atata gratie pe o ..."scandura" ingusta!
Mi se pare nedrept ca viatza a lovit-o asa de rau! Pentru ea si feritza ei acum totul e o lupta...Si copilul ala n-a gresit cu nimic,ar fi meritat si el sa aiba o copilarie fericita sau macar "normala"...
Sper din tot sufletul sa se faca bine si sa poata merge....
Ina
Raspunsuri
lorelei_19 spune:
infiorator! ash face orice s-o ajut, sunt o mare fun a Laviniei! chiar, stie cineva cum putem lua legatura cu ea? unde trebuie sa se duca pt analize?
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
amalisimona spune:
Fetelor, mi se pare strigator la cer. Viata poate fi atat de nedreapta.... Citind articolul asta, mi-am adus aminte ca am pata pusa pe fotbalistii nostri "geniali" pe care ii vezi la toate stirile pe toate posturile, de fiecare data cand isi rup cate o unghie sau cand se piaptana. Intotdeauna performantele romanesti din gimnastica au fost net superioare celor din fotbal, insa recompensele invers proportionale. E trist sa vezi ca o gimnasta care te-a facut sa fii mandru ca esti roman si a adus lacrimi de bucurie in ochii iubitorilor de gimnastica nu are posibilitati financiare sa-si trateze copilasul bolnav.
Simona 36+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004
sanziana72 spune:
Si eu as vrea sa o ajut daca pot. Stie cineva cum putem face sa dam de ea si sa strangem mai multi bani ca sa o ajutam ?
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
mira_m spune:
Eu nu am mai auzit nimik de ea de cand a nascut, in perioada aceea si eu eram pe ultima suta de metri. E ingrozitor ce i se intampla.
Cu siguranta, daca e vorba doar de bani nu e totul pierdut!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
cait spune:
Cand te gandesti ca toti reprezentanatii politici se bateau cu pumnii in piept ca sunt mandrii de fetele noastre din gimnastica cand luau atatea medalii si acum nu misca un deget.Dupa atatea premii si cata mandrie a adus tarii e lasata asa..
Sper ca se va gasi o solutie si poate o putem ajuta.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Mishulina spune:
Aveti dreptate,toate,exact asa simt si eu: neputinta in fatza unei nedreptati a vietii...
Iata ce scrie presa despre ea: "Milosovici este un veritabil simbol al sportului romanesc. Lavinia este, dupa Nadia Comaneci, cea mai galonata gimnasta a lumii si se numara printre primii 25 de sportivi de pe planeta la capitolul performantelor."
N-am gasit nicaieri,din pacate o modalitate de contact(adresa mail sau CP sau Fan-club etc) dar tare as vrea sa putem face ceva pentru ele!
Cred ca drama resimtita de Lavinia e dubla:in primul rand ca mama,ca-si vede copilul suferind si apoi ca om care s-a folosit de picioare extrem de mult isi da seama cum e sa nu poti nici macar pasi...
Si da,aveti dreptate,daca nu ar fi impedimentul financiar cred ca nu ar fi totul pierdut! Eu am facut fizioterapie luni de zile si am vazut pacienti de toate varstele (printre care si copii) care s-au recuperat dupa accidente sau traumatisme in proportie de pana la 95 %!
Poate ca autoritatile care s-au impaunat atata cu performantele din gimnastica feminina ar putea face mai mult macar acum daca nu le-a rasplatit la vremea lor dar eu cred ca le-au intors spatele fostelor gimnaste (si in special Laviniei) pentru incidentul din Japonia! Cata ipocrizie!
Ina
Pdelia spune:
Nu prea imi vine sa cred ca e adevarat .Daca asa ar fi fost nu se putea ca nici o televiziune sa nu afle .Daca nu ar fi fost o intreaga campanie macar ca stire si tot am fi vazut la tv. .
Daca e adevarat ar trebui sa fie sesizata o televiziune si cred ca s-ar gasi destui oameni s-o ajute intr-un fel sau altul .Mai exista varianta in care Lavinia sa nu vrea publicitate dar eu nu cred ca daca s-ar putea face ceva ar refuza ajutorul doar din mandrie .
AYUMI spune:
Am mai citit despre asta undeva.Si eu as vrea sa o ajut.
Si eu am nascut o fetita prematur;dar nu a trait decat 2 saptamani.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118