Dragele mele, dupa indelungi cautari pe diferite siteuri, dupa analiza pe text a informatiilor postate de voi, ne-am gandit sa retinem hotel Philippion Beach,mai mult eu ca sotului i-a ramas gandul la Hotel Athos, dar din ce-am inteles, Athos nu ofera decat all inclusive si nu vrem sa ne legam de locatie, preferam varianta BD.
DAR!, ne-am ales acest hotel (Philippion) NUMAI virtual (ca sa zic asa). Cine a fost EFECTIV acolo, sau fetele carwe locuiesc in Grecia, sau informatii de la fata locului, va implooooor !!!! Ma intereseaza in special cum arata camera (sa fie CURATA, decenta, fresh), cum sunt mesele (bufet, buna ...) si calitatea plajei. La ce distanta de plaja se afla ?!?
Exista riscul sa iei bilet la hotel si sa te cazeze in vreo anexa de tip bungalow ????. Spun asta pt. ca am vazut (tot virtual, mai mult banuiesc) ca unele hoteluri au o cladire principala (adica hotelul) si in jur niste cladirute care tin tot de hotel... nu vreau sa iau tzeapa.
Mi-e teama sa ma duc cu capul inainte.
Noi mergem in Halkidiki la acest hotel,deja am facut rezervarea si am platit si avansul;am fost la targul de turism si am luat de acolo pliante de la mai multe firme,sunt si poze cu camerele din acest hotel si te asigur ca sunt o.k.Melina34 a fost 2 ani la rand consecutiv in acest hotel si a fost tare multumita,o poti contacta pe PM.De asemeni daca mai ai intrebari poti sa imi scrii si mie pe PM;cu scuzele de rigoare daca nu am sa-ti raspund imediat.
Bia, prin ce agentie ai facut rezervarea ? La ce tarif ?
Ai avut ceva referinte ?
Astept cu nerabdare raspunsul tau. Multumesc.
Te pup.
gasesti parereri despre toate hotelurile posibile pe www.tripadvisor.com ; vezi ca au si poze unele facute chiar de turistii care au stat acolo!
eu acolo citesc mereu despre un hotel cand vrem sa plecam in vacanta!
sper sa iti fie de ajutor!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie