Suceava (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

carmen, cresterea e prea mica sa aiba vreo semnificatie patologica, mai ales daca nu are nici un alt simptom ( nu ai zis...are ceva fetitza?)
vad ca a fost DANA mai iute decat mine..si mai are si dreptate pe deasupra!
eu la smotru in continuare..am terminat camera..mama face bucataria, eu tre sa termin cu baia..am spalat si draperiile....sunt RUUUUUPTA!!!!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Meg i-am facut analize doar asa de control sa stim cum mai stam. Trebuie doar sa ii mai fac examen de urina si coproparazitologic dar aici e mai complicat ca nu prea reusesc sa o duc la asa ca mai asteptam pana dupa Pasti.
Multumesc pentru raspunsuri Meg si Dana.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Offf, fetelor cochetelor, mi s-a urit de-atita treaba, si de-atitea curse la magazin... toate-s scumpe, afara e toamna de-a binelea (cel putin in Obcini).. si s-a oprit si caldura... iar copchilita asta a mea se foieste de parca ar avea un motoras la partile dorsale !

speram sa iau si eu primul CIC, insa mi-a adus postasul numai alocatia zamfuirucai... hehehe, ce-ar fi sa fac sarbatorile numai cu 24 de RONi ? noroc ca am cam facut cumparaturile din timp... ce m-a suparat postasul asta al meu...

voi cu ce va mai laudati ?

pupici, da'mari si grei, nu ca de-obicei

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Of......eu nu ma laud cu nimic, acum am ajuns acasa, si la 7 ma trezesc sa ma duc din nou, si mi-e dor de sotul meu.......

Va pup, noapte buna.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

buna dimineata!gata pascuta si cozonacii?mmmmmm.........ce bine miroase!
eu din pacate sunt la serviciusi am un chef de treaba nebun......
spor la treaba.

Mergi la inceput

treaba-treaba...da chiar pe pagina 3?!
iliuta, te inteleg atat de bine cu dorul de sot, mai ales in preajam sarbatorilor! inseamna ca va iubiti tare mult...sa vezi cat de frumoasa si romantica o sa fie revederea!uite, pentru tine, special, chiar daa nu e prea aspectuoasa: http://www.imca.ca/images/pasca.jpg

ilinca, las' ca vine primul CIC dupa sarbatori, si atunci o sa prinda si mai bine, ca de obicei dupa sarbatori ramai cu "deficit bugetar"...de anul viitor am inteles ca o sa faca alocatia 200 RON!

eveline, cum merge curatenia?

eu am terminat..pentru ca am facut doar curatenie;a durat 9 ore, da am muncit si eu si mama aproape fara pauza, insa am curatat toate cotloanele... de pasti mergem la socri, sunt si parintii mei veniti in bucuresti asa ca mancarea o pregatesc acum cele 2 randuri de parinti
oricum, nu se compara cu atmosfera de sarbatoare din SV..e primul meu paste in bucuresti si mi se pare cam. nu am simtit ca e post, nu simt ce simteam de obicei in Vinerea Mare..in suceava, fiind comunitatea mai mica parca toata lumea facea ce fac si eu...vinerea mergeam mereu la biserica, la Mirauti, la Prohodul Domnului..e primul an in care nu cred ca o sa ajung al biserica, si oricum, nu o sa aibe nimic din farmecul de acasa...aici la biserica in mod sigur gasesti babe care sa te impinga si pe care sa le auzi, cum iesi de la slujba, comentand prin curtea bisericii de unu-altu...si mai am si o vecina, o baba care injura mai abitir decat stiu eu, si ii baga in(..) pe tori vecinii care trec pe scara..uf!
na, hai ca am scris si eu romane, da trebuia sa recuperez ziua de ieri, musai!

oare ce face simina? vine de pasti acasa? ma gandesc ca poate o fi stat internata cateva zile, sper imediat dupa pasti sa avem vesti de la ea!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Megbeng si eu ma gandeam la SImina si vorbeam zilele trecute cu eveline ca nu avem nici o punte de legatura cu ea, sa mai stim ce face. Speram ca sunt bine si ea si samburelul din burtica.
Cu treaba eu am cam terminat dar nu la sange, ca nu am avut timp sa bibilesc. Haine de calcat si de pus la loc am vesnic asa ca nu se pune.
Iliuta nu mai fi suparata ca va recupera sotiorul tau lipsa. Eu stiu ce inseamna sa stai singur ca 2 ani dupa ce ne-am casatorit sotul meu era inca student asa ca ...ne vedeam mai rar ... si nu era placut deloc cand pleca.
Ilinca ma binedispun instantaneu cand citesc postarile tale, esti ca Ion Creanga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Dragele mele, va urez tuturor, mamici, tatici, copii, bunici un Paste fericit, plin de dragoste si armonie!

Va pup si fug ca ma asteapta ouale si racitura (si mai nou si o salata boeuf comandata de al meu sot).

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Eveline

Mergi la inceput

ati vazut ca am "gatit" listutza de sarbatoare?...se vede ca am terminat treaba, nu?
eveline...racituuuuuura

Mergi la inceput