Suceava (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

frumoase fete ai, carmen ! iaca m-am uitat un pic la pozicile tale... faine fetele si spatioasa casa ! brava voua !

meg iubita, doctorul meu spune ca totul trece prin creier, iar sora-mea spune ca daca iti doresti ceva mult nult de tot, trebuie sa vizualizezi acel ceva... eu iti doresc din toata inima ca la'anu pe vremea asta tu sa fii cea care sa ne povestesti cu gura cascata uspravile unui ghemotoc somnoros sau sprinten ca o sfirleaza, la care sa te holbezi pina uiti cit e ora sau in ce zi din saptamina te afli ! si dorinta asta a mea e valabila pentru toate aspirantele noastre dragi ! va doresc o sarcina frumoasa, o nastere usoara si un bebelus care sa va schimbe radical existenta !

va pupacim, eu somnoroasa si zamfiruca cea cumintzica, care doarme
ca un ingeras si din cind in cind zimbeste intr-o maniera indescriptibila... pentru zimbetul asta sint in stare sa mut si Himalaia din loc.. try me !

gata ! ma duc si eu la somn, si miine e o zi !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Credeam ca numai eu n-am somn

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Si eu.......noapte buna fetele.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Carmen, superbe fetite ai. Sa dea D-zeu sa fie sanatoase si ascultatoare.

Meg, da am fost harnicuta pentru ca am avut ieri si azi liber, si am profitat. M-am gandit ca poate o sa vina si sotul meu din cursa si sa gasesca curat, dar m-a sunt si nu vine.....a venit pana la granita cu Franta ai l-au trimis inapoi in Germania...cine stie cand va ajunge saracutul.
Acum timpul "liber " pe care-l voi mai avea va fi pt. sarmale, salata de pifteluta cu ceapa si maioneza, un borsuc, poate o friptura si gata.......pt. noi 2 e prea mult. Si mai ales cine stie daca sotul meu o sa vina....

Meg, eu ma gandesc sa reusesc sa facFiv-ul prin decembrie si la anul cand voi merge acasa in vacanta sa fiu ......poate......

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

'Neata frumoaselor!!! Mai puteti de treaba??, .....
CARMEN, draga..ti-am vazut bijuteriile....tare dragute; sa-ti traiasca! Pe japonezi tot incerc sa-i invat sa-si serbeze ziua de nastere de 10 ani dar se prinde ca nuca de perete.
ILINCA, mai bine cu putina burtica decat ca mine ca nu pot sa dorm pe burta din cauza oaselor.Nu am vazut "LUPUL", dar dupe ce -l voi vedea ,am sa te anunt daca ti-ar sta bine sa urli ca el sau nu Ce mai face puiu' cel mic? Si eu eram topita dupa zambetul lor cand dormeau
MEG, iti doresc bafta la examen si sper sa iti vezi visul implinit .
ILIUTA, si tie la fel iti doresc. Sper sa reusiti sa strangeti la piept un bebic mic (sau 2, sau 3) in curand...
GYNA--da, asa-i. Am avut cununia religioasa si botezul sotului la Manastirea Sf. Ioan acum 10 ani. A trecut timpul, nu gluma. Nu m-as fi gandit ca ar mai fi cineva sa-si aminteasca de "eveniment" inafara de noi 2.
EVELINE iti multumesc de compliment. Si tie sa-ti creasca mare si frumoasa Bianca .
Va doresc spor la treaba si multa liniste sufleteasca.
ici multi sucevencelor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata. Multumesc pentru aprecieri. Chiar nu am mai pus poze de mult pentru ca mi-am stricat aparatul de fotografiat si nu prea am nouatati. Eu nu am mai vazut-o pe Daria de marti, ca am avut un pic de santier in bucatarie si ea ne mai lipsea. Astazi ma duc sa o iau acasa. Am cam terminat curatenia, astazi ma duc sa fac piata si sper pana sambata la pranz sa termin si cu mancarea ca sa nu ma intind pana seara.
Iliuta poate iti face sotul tau o surpriza si apare, asa ca fa tu mancarica si pregateste-te ca va face el tot posibilul sa apara la timp.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Fetelor, imi vine sa bat pe cineva. Am fost in piata.
15 ron kg de cas
0,5 ron leg de verdeata (leg nu are mai mult de 5 firisoare)
2 ron kg de cartofi
1 ron 5 fire de ceapa
..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ieri, azi si maine, la Metro rosiile si castravetii(care tocmai s-au terminat dar mai aduc) sunt 50.000 lei kg....pt cine e interesat....am inteles ca in piata e mai scump.

Si va recomand tot de acolo salata chinezeasca. E o salata deasa, deasa, ca un tub si destul de mare, la 30.000kg.....vreau sa va spun ca mananc cu barbata-miu de o saptamana din ea si nu se mai termina (e mai deasa ca o varza)...se merita la banii astia, pe total e mai multa decat la aceeasi bani daca iei din piata.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Doamne ce-i cu preturile astea la noi........

Carmen, nu vine ca m-a sunat...poate pana sambata...

Dandush, si eu sper din tot sufletul..mi-am facut programare la Barcelona. Pe 17 mai. Sper ca de data asta chair sa reusesc sa ajung sa fac Fiv-ul.

Fetelor.....imi miroase a cozonac...si a pasca, vreau si eu, trimiteti-mi si mie cate o feliuta..

Va pup.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

quote:
Originally posted by carmen

Meg poti sa ma lamuresti cu ceva? Saptamana astea i-am facut niste analize anei (doar asa sa mai stim cum stau lucrurile) si la hemograma i-a iesit la LIMFOCIT 56.3% iar valoarea normala e 30-55%. Ce inseamna asta? Deja incep sa imi pun 1000 de intrebari. .

Limfocite
Cresteri patologice

• unele infectii virale
• unele infectii bacteriene
etc, etc... dar astea ar fi cauzele la un copil de 3 ani jumate. Pupam

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput