Suceava (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Sigur, plimbarica.....dupa ce papa Bia si daca nu ploua.
Am de gand sa poposesc un piculetz in parc la Areni ca tare ii mai place fantana de acolo si apoi o adorm si merg la Trei Barbosi sa-mi beau cafeaua...planuri, planuri....sper sa nu mi le strice vremea

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna sa va fie plimbarica!..si spor la lustruit casele la umplut oalele, la dragalit puiutii...
dandush, sa-ti traiasca baietelul! la multi ani si din partea noastra!
eveline..in privinta cuptorului sunt 100% langa tine...credeam ca doar la mine se face in ultimul hal, ca il spal prea rar, da' nici nu am rabdare sa il includ la "curatenia saptamanala"

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna...fetili....intrat si eu sa semnez condicuta....da vad io ca nu imi duce nimeni doru p-acilea.....
azi am avut o zi infernala...f multa munca ....acasa munca....vesti proaste am primit...nu inteleg..dece sa tocmai asa o zi????

buni a mea....singura in viata....si cea la care mi-am petrecut toata copilaria...este grav bolnava...medicii spun ca a suferit un preinfarct....au internat-o ai mei....mama saraca este nebuna de cap...se zbuciuma in toate partile...la spital , la cumparataturi prin mag. cu cele trebuicioase pt imormantare ca sa nu o ia prin suprindere ....si servici zi de zi..si ture de noapte...si la buni la tara ar vrea sa mearga sa faca putina curatenie in casa , si in curte......nu le mai razbeste pe toate...
eu as vrea sa o ajut cumva..dar nu ma lasa..tot repeta ca nu am ce sa fac....nu am cu ce sa o ajut....ufffff.....se pare ca acest paste va fi crancen..pt noi...

cred ca imi iau liber de la munca incepand de joi..si merg la mama..sa fiu acolo..ca de ajutat s-o gasi sa o ajut cu ceva....

sa nu uit sa urez si eu la multi ani pt KEIN ,dandush sa creasca mare si frumos si sanatos si sa ai parte doar de bucurii....

pupam pe toata lumea...si daca nu mai apuc sa scriu pe aici...va doresc tuturor un paste fericit!!!

pozici

Mergi la inceput

floare de colt, imi pare tare rau de bunica ta, ca nu e tocmai bine...eu una te inteleg perfect, ca sunt copil crescut de bunici si, desi imi dau seama ca au imbatranit (fac 80 de ani anul asta) si eu sunt suficient de mare si aranjata sa ma descurc in viata, despartirea de ei ar fi o mare, mare tragedie pentru mine, pentru ca ii iubesc mai mult decat pe parintii care m-au facut. Totusi e saptamana patimilor, cand se pot intampla minuni, asa ca poate isi revine bunica ta....cati ani are? cred ca daca te duci sa fii acolo, langa ea, o sa o ajuti enorm sa isi revina!
o sa ne rugam si noi pentru ea, sa fie sanatoasa!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

multumesc frumos de cuvintele frumoase megule , intr-adevar bunicii ne-au marcat copilaria , si cele mai frumoase amintiri ale mele sunt legate de vancatele la tara ,de campul cu recolte , pe care le munceau ei , de vacuta lor , de caii , unul alb si unul negru , de culesul strugurilor toamna...de prima mea discoteca , primul sarut si primul prieten...tot acolo s=au petrecut..cand eram deja la 18 ani...
bunica mea are si ea 80 de ani , bunicul a murit de vreo 10 ani ...speram ca medicii isi vor face datoria si speram ca va rezista si isi va reveni...as vrea tare mult..sa se bucure si ea..de acest paste si mai ales..sa se bucure de un stra-nepotel...ca de fiecare daca cand ma vedea dupa nunta...ma tot intreba..de copilas...

pupicei...

pozici

Mergi la inceput

sensibil punct, asta cu stranepotii..am fost atat de fericita ca bunicii au trait sa am vada mireasa! apoi am vrut sa-i fac strabunici..cand am pierdut sarcina, pe langa durerea mea a fost si sentimentul acesta, de "vina" aproape..nu stiu cat o sa-i mai tina Dumenzeu langa mine, si asta e unul din motivele pentru care imi doresc un bebe cat mai repede!
unde e internata bunica ta? in SV?

Mergi la inceput

hello? unde ati disparut? ca nu degeaba imi da mie paranoia tarcoale zilele astea...sau hormonii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Zic si eu cu intarziere La multi ani lui Kein , sa creasca mare si frumos si sanatos, si mami si tati a lui sa se bucure de el.

Ilinca, draga de tine, dorm si eu cand mai apuc. Ce sa fac? Tre' sa muncesc.Tre' sa fac bani pt. Fiv ca daca nu.............Adio copil...Dar multumesc lui D-zeu ca-s sanatoasa, ca pot munci si ca-mi pot castiga singura painea.

Floare de colt,, imi pare tare rau pt. buni a ta. Dar, poate se va face bine. O sa ma rog pt. ea. Si eu inca mai am bunicii de pe mama(si ei m-au crescut cu inca 2 verisori odata). Si mie mi-e groaza cand ma gandesc ca intr-o zi va trebui sa ma despart de ei, ca ma voi duce in vacanta in tara si nu vor mai fi acolo.....Ca si voi, imi amintesc cate prostioare am facut la bunici, cum fugeam seara la apa(Suceava) dupa ce veneam cu vacile de la pascut..imi amintesc de sarbatorile pe care le petreceam acolo, unde ne intalneam toti verisorii, unchii , matusile......chiar..vine Pastele si eu sunt singura printre straini, nici macar sotul meu nu e acasa..Doamne unde sunt vremurile alea??? La bunic am fost si eu prima data la discoteca si tot la bunici l-am cunoscut pe primul meu prieten (actualul sot)...

Imi amintesc ca odata ne-a gasit bunica intr-un ceaun cu taciune. Ne-a fost imbracat sa megem la biserica..si era iarna.
Alta data, ne-a gasit in camara, dati cu untura pe cap.....Doamne ca frumos a mai fost.....vara dormeam in podul surii, in fan, si bunica facea niste turte, mama, mama, si un bors de pui.......

Bunicii mei din fericire au o stranepoata, de la verisoara mea, dar stiu ca sufera mult pentru mine, ca nu am un copil si nici nu inteleg saracii exact ce mi s-a intamplat.....

Scuza-ma am deviat "un pic" de la subiect, dar n-am putut sa nu-mi amintesc si eu de bunicii mei, mai ales acum in prag de sarbatori..

Va pup pe toate, fara exceptie.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

'Neata fetelor!!! Va multumesc muuuult ,mult de tot pentru urari, sunteti foarte dragute! Kein a inceput sa primeasca (,)cadouri de vreo saptamana, deci s-a simtit din plin in centrul atentiei. Din pacate japonezii nu fac nimic deosebit de ziua copiilor, sa nu mai spun de adulti..... Nu am auzit nici un caz in care sa invite copii si sa sarbatoreasca.......si am 10 ani de cand traiesc printre ei. Noi duminica am fost la gratar cu niste amici, si copiii s-au simtit excelent; comandasem un tort de inghetata si a prins bine din moment ce a fost foarte cald, deci Kein a suflat in lumanari in aer liber.Prea mare lucru nu am de povestit, asa ca va las pe voi s-o faceti, ca va pricepeti, nu gluma . Va doresc o zi frumoasa si multa lumina in suflet, acum in Saptamana Mare(dar nu numai). ici, pa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

floarea de colt ii urez sanatate multa bunicii tale!

Eu una m-am despartit de bunicii care m-au crescut, intr-adevar e crunt...

Azi mai am ceva smotru prin casa de facut dar se pare ca ma ajuta si vremea, adica nu ma prea indeamna la plimbare....

Ilinca sper ca n-ai patit ceva, caci e cam suspecta lipsa ta de aici....Ieri am facut plimbarica de rigoare dar am luat-o invers....am fost intai la dr. cu Bia (la controlul de 1 an si 3 luni....chit ca fata are 1 si 4)undeva pe langa Aschiutza si apoi am fost la 3 barbosi unde a dormit pitica in carut de la 15 la 17...am stat langa barba lui kogalniceanu de ma durea f****

Va pupicesc pe toate!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput